Immunrendszer aszisztens - cédrusolaj. Tud róla mindent? 6 fontos tipp.

Mivel több éves tapasztalattal rendelkezem az olajjal, úgy döntöttem, hogy közelebb hozom hozzád. Mi valójában az a növény, amelyből ezt az olajat előállítják? Ez a Szibéri Fenyő (Pinus Sibirica, az úgynevezett Kedr). Céder, más néven "az élet fája", egy hatalmas tűlevelű fa, amely 35-40 méter magasra nő. Mindig a szibériai Taiga lakosainak méltó fája volt.

1160-300x225

Ennek az olajnak a széles körben történő használata a háztartás állandó asszisztensként történő elszállíttatását jelenti. Lehet használni közvetlen fogyasztásra (kanál), vagy nem főzött ételekben (saláta, stb.). Ezzel a olajjal csak jó fog járni.

Miért jo jóban lenni a cédrusolajjal?

1. Belső használatra

Az olaj javítja a gyulladásos betegségeket, például a lázt, a megfázást vagy az influenzát. A légúti gyulladást is gyorsabban kezeli. A test számára ez egy „életépítő” és egy segítő csoda, immunrendszer aszisztens. A cédrusolajjal tökéletesen védve van.

2. Kültéri használatra

97

A bőrproblémák esetén (pikkelysömör, atópiás ekcéma stb.) közvetlenül a bőrre lehet aplikálni. Segít a neurodermatitisnek, felgyorsítja az égések és különböző sebek gyógyulását.

3. Nagyon tápláló étel

A cédrusolajat hidegen préselt cédrusmogyorók termelik, és igen értékes biológiailag aktív élelmiszer. Magában foglalja a tápanyagok (értékes fehérjék, zsírok és szénhidrátok), vitaminok (A, B, E, D, F) és nyomelemek jó minőségű arányát.

4. 15 ml naponta

Ez az ajánlott napi adag.

5. Az E-vitamin javasolt napi adagjának 55% -a.

Naponta akár annyi E-vitamint fogad be a testedbe, ha 15 ml cédrusolajat fogyaszt. Ez egyben a sokféle telítetlen zsírsavak hatékony forrása is.

Bónusz a végére

A cédrus termékei szintén támogatják a szív- és érrendszer működését. A cédrus nagyon gazdag C és A vitaminokban.

 

Cédrus termékeket széles körben használva vannak a kozmetikumokban is. Megtalálhatók a Herbatica-nál.


Amennyiben felkeltettük érdeklődését, iratkozzon fel hírlevelünkre, amelyben a legjobb információkról értesítjük, amit meg lehet tudni az egészség, szépség és természet világából. Ne maradjon le annak a lehetőségéről, hogy kapcsolapban legyen velünk, csak olyan tartalmat osztunk meg, amit mi is szívesen olvasnánk, itt iratkozhat fel.

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés