Lepje meg szeretteit eredeti, kézzel készített ajándékokkal!

Szeretné szeretteit megajándékozni valami eredeti meglepetéssel? Úgy gondolja, hogy nem elég kreatív és ügyes? Felejtse el a gondjait! Mi, a Herbaticánál 2 tippel és teljes útmutatóval érkeztünk a karácsonyi ajándékok elkészítéséhez. Ma ezzel készültünk: gyertya kókusztálban.

A kézzel készített ajándék gyártása manapság nagyon népszerű tevékenység, amely nem csak a címzett örömére szolgál, hanem bizonyos örömöt és szórakozást kínál az elkészítőnek is. Higgye el, hogy beleszeret a DIY ajándékok gyártásába, és talán már nem is fog vásárolni klasszikus ajándékokat.


A1

Gyertya kókusztálban

A gyertya viszonylag gyakori ajándék, akár karácsony, akár más ünnepkor. Tegyük ezt a szokásos dolgot valami szokatlanná és eredetivé. Készítse el a kókusztálban lévő gyertyát! Ez a gyertya nemcsak a kivitelben lesz kiváló, de: a kókusztálat más célokra is felhasználhatja a gyertya használata után - a kókusztálat használhatja a konyhában, vagy akár dísz kiegészítőként, tálként háziállatok számára, vagy virágcserépként. Ez az ajándék minden Zero Waste rajongó számára lesz ideális! A gyertya elkészítése nagyon egyszerű, és biztos sikert érhet el vele. Választhatja az illatos gyertya gyártását, és ízlése vagy igénye szerint választhatja ki az illóolajat.

Mire lesz szükségünk?

- különféle gyertyák (elegáns, klasszikus tea gyertya, régi, már használt gyertya)

- kanóc 

- illóolaj 

- kókusztál

Elkészítés: 

Készítsünk elő egy kókusztálat és egy kanócot. A kanócra használjunk madzagot, amelyet a tál aljára ragasztunk, és a madzag másik végét tekerjük egy ceruza köré. A ceruzát vízszintesen a tálra helyezzük, ezzel biztosítva, hogy a kanóc elég hosszú - éppen megfelelő méretű és egyenes. A gyertyákat kisebb darabokra vágjuk, hogy gyorsabban oldódjanak. A szeletelt gyertyákat vízfürdőben oldjuk fel, miután feloldottuk, adjuk hozzá a választott illóolajat. Azonban remek választás a fahéj illóolaj, amelynek illata a karácsonyi hangulatra emlékeztet és az aromaterápia során nyugtató hatású és csökkenti a félelem és a szorongás érzetét. Egy másik illóolaj, amely a karácsonyra emlékeztett minket, az a narancs illóolaj, ami javítja a hangulatot, megszünteti a depressziót és afrodiziákumként hat. 


1 2

3

Feloldás után öntse ezt a keveréket az elkészített kókusztálba, és hagyja kihűlni. Ha kihűlt, húzza le a kanócot a ceruzáról, és vágja le, hogy ne legyen túl hosszú.


4 5

6

Reméljük, hogy cikkünkből ihletet nyert az esti tevékenységéhez. Ha úgy dönt, hogy elkészít valamit - és nem csak a fenti tippek alapján, jelöljön meg minket az Instagramon vagy a Facebookon, és 10%-os kedvezményes kupont kap ajándékba!

 

A cikket készítette,

Lenka


lenka_profilovka

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés