Salt of Earth dezodor timsóból, spray - 100 ml

Kód: 2008
Értékelés nélkül
3 140 Ft
Raktáron (14 db)

Nem illatosított kristály spray dezodorunk ugyanolyan hosszú védelmet nyújt, mint a klasszikus dezodorok, alkalmazása egyszerű. A termék alapját a természetes forrásvízben feloldott timsókristályok, aleo vera kivonat és a japán Ionic növény képezi. A dezodor nem tartalmaz kémiai anyagokat, illatanyagokat vagy egyéb adalékanyagokat.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Ezek a kristály dezodorok a tiszta természetes védelem elvén dolgoznak. Az alkalmazás helyén egy vékony réteg só - timsó (potasium alum) hagy. Ezt az anyagot évszázadok óta használják dezodorként. Megakadályozza a szagokat termelő baktériumok szaporodását anélkül, hogy a verejtékmirigyeket elzárná. A szervezet továbbra is megszabadul a veszélyes szennyező anyagoktól, kellemetlen szag nélkül.

A nem mérgező és hipoallergén timsó a test bármely részén alkalmazható. Ha kellemetlen lábszaga van, ez a természetes kristály dezodor megszabadítja Önt ettől a problémától. Egyszerűen áztassa a lábát  majd dörzsölje meg a kővel, ami  a hatékony, alkáli sónak köszönhetően szűrőt hoz létre, amely a nemkívánatos baktériumokat eltávolítja. Eltávolítja a  a baktériumokat - megszünteti a szagokat.

A dezodor minőségét garantálja:

  • Nem illatosított dezodor
  • Alkalmas vegánok számára
  • A termékeket nem tesztelték állatokon
  • Nem hagy kellemetlen fehér foltokat
  • Nincs hatása a homeopátiás kezelésre
  • Könnyen alkalmazható - szivattyús spray

Térfogat : 100ml

Összetétel : 10% természetes Pottasium Alum (humán kálium-alumínium-oxid) vízben oldva - a legtermészetesebb dezodor, 85% víz, 5% növényi kivonat (aloe, lonicera japonica)

Minőségét megőrzi: a felbontás után legfeljebb 24 hónapig használható

Ha többet szeretne megtudni a dezodorról és annak hatásairól, olvassa el, hogyan teszteltünk a dezodort, az egész cikk megtalálható itt.

Kiegészítő paraméterek

Kategóriák: Dezodorok és izzadásgátló szerek
Súly: 0.15 kg