Edények a háztartásba

összesen 3 termék
Ébenfa kiskanalak
Akció
2 990 Ft-tól –60 %
Ébenfa kiskanalak
Raktáron (17 db)
1 195 Ft-tól

A világos kanállal ellentétben ez a sötét kanál újrahasznosított ébenfából készült. A kanál gyártásánál nem használtak fel kémiai vagy toxikus anyagokat, tehát a kanál nem...

Kód: 1749/1
Kókusztál Natural
Akció
4 250 Ft-tól akár: –60 %
Kókusztál Natural
Raktáron (20 db)
3 250 Ft-tól

A kókuszdió héjból készült kókusztálaink a vietnami helyi közösség kézzel készített termékei. A különböző edények méretei változhatnak, mivel a kókuszdió, amelyből készült,...

Kód: 1747/2
Rozsdamentes acél szívószál - 10 db
Akció
9 140 Ft –60 %
3 655 Ft

A mi gyönyörű rozsdamentes acélból készült szívószálunk rendkívül tartós, törhetetlen, könnyen tisztítható, és újra és újra felhasználhatja őket.

Kód: 07640

Ebben a kategóriában praktikus és ökologikus háztartási kiegészítőket talál, mint a kókusztálak, kókuszkanalak és bambusz szívószálak.

#ShowMore#

A kókusztálak a környezetvédelem és a fenntarthatóság elméletével összhangban készülnek. Eredeti és elegáns formatervezésűek, ami reméljük, hogy inspirálni fogja Önt, hogy egészséges és ízletes ételeket készítsen. :)

  • Kókusztálaink az élelmiszergyártásban használt kókuszhéjból készülnek.
  • Ezeket a héjakat általában elégetik, ami szintén hozzájárul a környezetszennyezéshez.

miska

A kókuszhéj feldolgozása olyan termékek előállítására, mint a kókuszos tálak, nagyszerű módja annak, hogy hozzájáruljunk az élő környezet fenntarthatóságához.

A kókusztálainkat a vietnami helyi munkások kézzel készítették, így (az Ön segítségével) hozzájárulhatunk azok életkörülményeinek javításához, akiknek nincs szerencséjük, és a világ kevésbé fejlett részén élnek.

  • A kókusztálak gyártása során nem alkalmaznak semmilyen mérgező anyagokat, és a végtermékeket kiváló minőségű kókuszolajjal kezelik és polírozzák.