Edények a háztartásba

összesen 5 bejegyzés
Coconut Spoon 1024x1024
2 760 Ft

A kókuszdió kanalaink kézzel készített termékek amelyeket gyönyörű textúrájú kókuszdió fából kókuszpálmából állítottak elő. Kókuszkanál előállítása során nem használnak fel...

Kód: 1748/1
Orezané
Ébenfa kiskanalak
Raktáron (35 db)
2 770 Ft-tól

A világos kanállal ellentétben ez a sötét kanál újrahasznosított ébenfából készült. A kanál gyártásánál nem használtak fel kémiai vagy toxikus anyagokat, tehát a kanál nem...

Kód: 1749/1
Bambusz szívószálak
Bambusz szívószálak
Raktáron (58 db)
2 890 Ft-tól

Minden szívószál a Kínában található tartósan fenntartható bambuszerdőkből származó bambusznádból van kifaragva. Komposztolható. Ragasztó és felületkezelés nélkül.

Kód: 1654/6
Coconut Bowl Natural 1 94d18e56 3913 4834 93ff f3c7928b3775 900x
Kókusztál Natural
Raktáron (7 db)
3 960 Ft-tól

A kókuszdió héjból készült kókusztálaink a vietnami helyi közösség kézzel készített termékei. A különböző edények méretei változhatnak, mivel a kókuszdió, amelyből készült,...

Kód: 1747/1
81Z0Vw+X lL. SL1500
Kókusztál Original
Jelenleg nem kapható
4 040 Ft-tól

A kókuszdió héjból készült kókusztálaink a vietnami helyi közösség kézzel készített termékei. A különböző edények méretei változhatnak, mivel a kókuszdió, amelyből készült,...

Kód: 1746/1

Ebben a kategóriában praktikus és ökologikus háztartási kiegészítőket talál, mint a kókusztálak, kókuszkanalak és bambusz szívószálak.

A kókusztálak a környezetvédelem és a fenntarthatóság elméletével összhangban készülnek. Eredeti és elegáns formatervezésűek, ami reméljük, hogy inspirálni fogja Önt, hogy egészséges és ízletes ételeket készítsen. :)

  • Kókusztálaink az élelmiszergyártásban használt kókuszhéjból készülnek.
  • Ezeket a héjakat általában elégetik, ami szintén hozzájárul a környezetszennyezéshez.

miska

A kókuszhéj feldolgozása olyan termékek előállítására, mint a kókuszos tálak, nagyszerű módja annak, hogy hozzájáruljunk az élő környezet fenntarthatóságához.

A kókusztálainkat a vietnami helyi munkások kézzel készítették, így (az Ön segítségével) hozzájárulhatunk azok életkörülményeinek javításához, akiknek nincs szerencséjük, és a világ kevésbé fejlett részén élnek.

  • A kókusztálak gyártása során nem alkalmaznak semmilyen mérgező anyagokat, és a végtermékeket kiváló minőségű kókuszolajjal kezelik és polírozzák.