Speciális 100% -os hidegen préselt máriatövismag olaj- 100 ml / 250 ml

Kód: 0619 0803 Válasszon variánst
Értékelés nélkül
1 980 Ft 3 870 Ft 1 980 Ft-tól
Raktáron (16 db) Raktáron (3 db) Válasszon variánst
Mennyiség

A hidegen sajtolt máriatövismag olaj olyan technológiával készült, amely megőrzi az összes értékes összetevőit. Ennek az olajnak a legfontosabb hatóanyaga a szilimarin nevű komplex hatóanyag, amely mint növény és növényi kivonat védő és gyógyító hatással van a májsejtekre. További információt a jótékony hatásairól a blogunkon olvashat.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Használati utasítás: 1 teáskanál olaj étkezés után naponta 2-3 alkalommal, vagy saláták vagy egyéb nyersételek kiegészítéseként 1 hónapig. Ez a kezelés évente 2-3 alkalommal megismételhető. Az olaj szinte ízetlen, így nem kell aggódnia, hogy megváltoztatja az étel ízét.

Az olaj a kozmetikában is használható.

Figyelmeztetés: 3 év alatti gyermekek számára nem ajánlott! Tartsa be a napi ajánlott adagot. Ne használja a változatos étrend helyettesítéseként. Ne használja a terméket, ha az összetevők bármelyikére is allergiás. GMO nélkül (nem génmódosítással készült) készült.

Tárolási feltételek: Száraz és sötét helyen, 20 ° C alatti hőmérsékleten tárolandó. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó.

Összetétel: Hidegen préselt olaj. 100% máriatövismag olaj.

Tartalom: 100ml

Származási hely: Oroszország

 

Itt található egy rövid cikk a  máriatöviasmag gyártásról, a jótékony hatásairól valamint a betegségekről amelyek esetében a termék használata ajánlott !