Specialist 100% altaji cédrusolaj

Kód: 0510 0511 0620 Válasszon variánst
Újdonság
Értékelés nélkül
4 000 Ft 7 900 Ft 13 900 Ft 4 000 Ft-tól
Jelenleg nem kapható Jelenleg nem kapható Jelenleg nem kapható Válasszon variánst
Mennyiség

A cédrusolaj cédrusdió magjainak hidegen történő préselésével jön létre és magas tápértékű biológiailag aktív élelmiszernek tekintjük. Tápanyag-aránya kimagasló minőségű, értékes fehérje, zsír és szénhidrát komplexet tartalmaz, valamint vitaminokat (A, B, E, D, F) és nyomelemeket. Olvassa el az 5 tényt a cédrusgyantáról.

 

 

 

 

 

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

Ez a szibériai cirbolyafenyő (Pinus Sibirica). A cédrus, melyet „az élet fájának” is neveznek, hatalmas fenyő, akár 35-40 m magasra is nőhet. Hatásainak köszönhetően ez a fa mindig is imádat tárgya volt a szibériai tajga lakói között.

Használat: Megelőzésre: 1 teáskanál olaj fogyasztása 1-2x naponta fél órával étkezés előtt. Aktív gyógykezeléshez: 1 teáskanál olaj 3x naponta. Külső használat: masszázshoz, bőrbetegségek gyógyítására – alkalmazza közvetlenül a bőrfelületre.  

Figyelmeztetés: Alkalmas gyerekek számára is, azonban csak kis, korlátozott mennyiségben és az étrendbe való besorolásakor nagyon figyelmesnek kell lenni és követni kell az organizmus reakcióját – allergiás reakciók léphetnek fel. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget. Ne használja a változatos étrend helyettesítéseként. Ne használja a terméket, ha az összetevők bármelyikére is allergiás.

Tárolási feltételek: Száraz és sötét helyen, 20 ° C alatti hőmérsékleten tárolandó.

Összetétel: 100% hidegen préselt olaj a Pinus Sibirica magjaiból

Tartalom: 100ml

Származási hely: Oroszország 

Több információ: 

A cédrusolaj a többszörösen telítetlen zsírsavak és az E vitamin gazdag forrása és naponta 15 ml mennyiséget ajánlott fogyasztani belőle. Ilyen mennyiségű cédrusolaj rendszeres fogyasztásánál az E vitamin napi adag 55%-át juttatja a szervezetbe, amely a telítetlen zsírsavakkal együtt jelentősen megerősíti az emberi szervezet immunitásának egy részét.

 

Magas biológiai aktivitásának köszönhetően ez az olaj természetes eszközként szolgál különböző vírusos és fertőző betegségek megelőzésére, valamint a szervezet immunitásának megerősítésére.

S mi több, kiváló tápértékkel rendelkezik, az íze is kitűnő, ami biztosan a cédrusolaj étrendjébe való besorolásáért szól.

Egyéb hatásairól itt olvashat.