Black clean, fehérítő fogkrém komplex védelemmel és gyógynövényekkel - 85 g

Kód: 1352
2 280 Ft
Jelenleg nem kapható
Várható kézbesítés:
1.3.2023
A tétel elfogyott…

Fogkrém aktív feketeszén mikrorészecskékkel és gyógynövénnyel. A speciális aktív komponenseknek köszönhetően hatékonyan fehéríti a fogakat, nem károsítja a fogzománcot, és átfogó védelmet nyújt a fogaknak és a szájüregnek. Az aktív szén erős adszorpciós tulajdonsággal rendelkezik, képes magához vonzani a toxinokat és más káros anyagokat.

Részletes információ

Termék részletes leírása

 

Alkalmazása: rendszeresen, lehetőleg minden étkezés után mossa meg fogait. Legalább 2-3 percig, napi 2 alkalommal, vagy a fogásza által tanácsolt ideig.

Figyelmeztetés: 6 év alatti gyermekek csak felnőtt felügyelete mellett mossanak fogat, borsónagyságú fogkrém mennyiségnél ne használjanak többet, és kerüljék a fogkrém lenyelését. Forduljon tanácsért orvosához vagy gyermekorvosához, ha egyéb fluortartalmú készítményt is használnak.

Tárolása: Tárolja +5°C és +25°C fok közötti hőmérsékleten. A szavatossági idő lejárta után ne használja a terméket.

1352

Nettó töltőtömeg: 85 g

Származási hely: Fehéroroszország

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Fogkrémek
Časť tela: Zuby
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Jelenleg a CJSC "Vitex" és a JV "Belita" Ltd. a belorusz kozmetikumok elismert vezetői, beleértve a fodrászok és szépségszalonok számára létrehozott professzionális termékeiket, valamint a szájhigiénés és háztartási tisztítószereket, amelyek a mindennapi élethez szükségesek.

#ShowMore#

 

A társaság székhelye Fehéroroszország fővárosában - Minszkben található.

A vállalatban folyik a teljes gyártási ciklus: az egyedi termékrecept kidolgozásától, a csomagolóanyag dizájnjának megalkotásától, a termékek későbbi legyártásán keresztül, egészen a termékek forgalmazásáig a Fehérorosz Köztársaságban és külföldön működő saját üzletlánc hálózaton keresztül.

A vállalat minden részlege, a fejlesztő központtól kezdve a tesztelő és a vegyi, valamint a biológiai laboratóriumokig szorosan együttműködik a másikkal.