Narancs zsírtalanító szprejben - Tierra Verde - 750 ml

Kód: 02470
1 850 Ft
Raktáron (2 db)
Várható kézbesítés:
30.7.2021

A narancsos szprej tisztító nagyon hatékonyan távolítja el a felületi szennyeződéseket és zsírokat, tintát, zsíros ujjlenyomatokat, tisztítja a szőnyegeken és a padlón lévő foltokat. Terpénekből készül narancshéjból, amelyek gyönyörű citrus illatot kölcsönöznek neki. 

Részletes információ

Termék részletes leírása

Ökológiai narancsos zsírtisztító (mosogató lerakódások, ujjlenyomatok) és szervetlen foltok, tinta, kátrány, rágógumi). A zsírtalanító semleges pH-értéke márványfelületekre is alkalmas.

Használat: a narancsos tisztítószert fröcskölje a kezelt felületre, és törölje le. Erős szennyeződés esetén hagyja hatni néhány percig. Használhatja a zsírtalanítót a ruhanemű foltjain is, de először tesztelje a szövet színállóságát.

Figyelmeztetések: Allergiás bőrreakciót válthat ki. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Ha orvosi tanácsra van szükség, legyen Önnél a termék csomagolása vagy címkéjé. Tartsa távol gyermekektől. Viseljen védőkesztyűt. Bőrirritáció vagy kiütés esetén forduljon orvoshoz. Újrafelhasználás előtt vegye le a szennyezett ruházatot és mossa meg.

Térfogat: 750 ml

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: