Puer – fehérítő por (papírzacskó)

Kód: 00010 03990 Válasszon variánst
2 700 Ft 1 340 Ft 1 340 Ft-tól
Raktáron (7 db) Raktáron (1 db) Válasszon variánst
Hmotnosť
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
30.7.2021 30.7.2021 Válasszon variánst

Annak érdekében, hogy a fehér ruhanemű valóban fehér legyen még optikai fehérítők és klór fehérítő nélkül is. A PUER kiválóan alkalmas a színes ruhák állandó színű foltok áztatására és eltávolítására is. Ezenkívül a mosogatók lefolyóinak, fürdőkádjainak, zuhanyzóinak, mosdóinak és WC-knek a tisztítására szolgáló agresszív termékeket is felváltja.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Mi ez, hogyan működik

Ez nátrium-perkarbonát - mosószóda (nátrium-karbonát) oxigénnel dúsítva. Hőnek és nedvességnek kitéve oxigén szabadul fel, és hidrogén-peroxidot képez, amely fehérítő hatású (világosítja a szürkésfehér színt, megakadályozza a ruhák elszürkülését) és fertőtlenítő hatást fejt ki. A por nagy pezsgéssel és habzással szódává, vízzé és oxigénné bomlik, így teljesen biológiailag lebontható és alkalmas víztisztítóval vagy szeptikus tartályokkal való használatra. Ezek a fehér golyók megkönnyítik a mosást és a tisztítást. Egyszerűen zseniálisak :-)

 

A Puer megfelelő működéséhez töltse fel 40 ° C vagy annál magasabb hőmérsékletű vízzel. A por hideg vízben nem oldódik fel és nem aktiválódik.

 

Milyen esetekben alkalmazható:

Mosás

  • Fehér és világos ruhanemű mosása a mosógépben: Adagoljon 1-2 evőkanál port az adagolóhoz a mosószerrel együtt.
  • Erősen szennyezett ruhák (fehér és színtartó) áztatása: Oldjunk fel 1-2 evőkanál port meleg vízben (kb. 10 liter), ruhákat hagyja tökéletesen beázni egész éjjel. Főleg szerves foltokhoz (izzadság, zsír, bor, fű, agyag, tinta) használható.
  •  Puer zsírtalanít és fertőtlenít is. 

Tisztítás

  • WC tisztítása: Öntsön egy vízforralót forrásban lévő vízzel a tálba, és adjon hozzá 1-2 evőkanál Puer port. Várjon legalább 10 percet, amíg a por feloldódik, majd WC-kefével mossa le a tálat. Ha a WC-ben vízkő található, hagyja, hogy a por egy éjszakán át működjön, és adjon hozzá egy kanál Vízkőtelenítőt vagy fél csésze meleg ecetet a tisztító hatás fokozása érdekében. Ha a hosszú távú lerakódások nem távolíthatóak el, ismételje meg az eljárást, vagy használjon mechanikus erőt - gumikesztyűt és műanyag huzalt :-)
  • A mosogatók, mosdókagylók, fürdőkádak és zuhanyzók lefolyásának tisztítása: Öntsön 1-2 evőkanál Puer port a lefolyóba, és öntsön egy csésze meleg ecetet. Az ecet a porral habot képez és feloldja a zsíros lerakódásokat. Hagyja hatni legalább 15 percig, majd öblítse le meleg vízzel.

 

Óvintézkedések: Tartalmaz: legalább 30% oxigénalapú fehérítőszert.

 

Veszélyes anyagok: nátrium-karbonát, hidrogén-peroxid-vegyület.

 

VESZÉLY. Hozzájárulhat a tűzhöz; oxidálószer. Lenyelve ártalmas. Súlyos szemkárosodást okoz. Ha orvosi tanácsra van szükség, tartsa kéznél a termék dobozzát vagy címkéjét. Tartsa távol gyermekektől. Tartsa távol hőtől, forró felületektől, szikráktól, nyílt lángtól és más gyújtóforrásoktól. Ne dohányozzon a termék kezelésekor. Tegyen óvintézkedéseket a gyúlékony anyagokkal való keveredés elkerülése érdekében. Viseljen védőkesztyűt / védőszemüveget. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Óvatosan öblítse le vízzel néhány percig. Ha kontaktlencsét használ, és ha lehetséges, távolítsa el, távolítsa el őket. Folytassa az öblítést. Azonnal hívja a TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTOT. Száraz helyen, legfeljebb 40 ° C hőmérsékleten tárolandó.

 

Ártalmatlanítás: A fel nem használt terméket különleges vagy veszélyes hulladék gyűjtőhelyen kell elhelyezni. A válogatás / öblítés után a használt csomagolást megfelelően dobja ki.

Biztonsági jelek: oxidatív | maró | irritáló

 

Összetétel: 100% nátrium-perkarbonát

 

Ez a termék rendelkezik öko tanúsítvánnyal, további információkat itt olvashat.

 

Érdekel a vize keménysége? Pontosan ezzel a szalaggal tudja meg.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: