Ivan Tea - Firma Kima

Kód: 0763 1164 Válasszon variánst
Újdonság
Nincs értékelés
Márka: Firma Kima
1 450 Ft 1 520 Ft Honnan 1 450 Ft
Raktáron (29 db) Raktáron (39 db) Válasszon variánst
Mennyiség
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
29.9.2020 29.9.2020 Válasszon variánst

Az Ivan tea az orosz orvoslás öröksége, ezt a teát elsősorban férfiak problémáinak kezelésére használják.

Hatékony a húgyúti és a nemi szervek betegségeinek kezelésében, gyomor és bélfekély kezelésére is kiváló, javítja az immunrendszer működését, segít megelőzni a fogszuvasodást, csökkenti a test intoxikációját.

Részletes információ

Termék részletes leírása

IVAN-TEA, vagyis a tea, amelynek neve van. 

A jó hírnév mindenek felett. Ha tisztelik Önt a tulajdonságai miatt, becsületes munkája miatt, vagy akármilyen más pozitív hozzájárulásáért a társadalmi életbe – jó hírnévvel dicsekedhet. Építése azonban valamibe kerül, és időbe telik.

De nemcsak az embernek van jó hírneve, tehát valami, amiről ismertek, keresettek vagy vonzók. A teák (ezekről itt olvashatnak) szintén ilyenek. Fekete, zöld, fehér, gyümölcs, gyógynövény…

Némelyek nem győzik meg ízben a fogyasztót, viszont ami a legfontosabb, az a hatása. Némelyek nagyon jó hírnévvel rendelkeznek, és nem csak az ínyencek köreiben. Röviden szólva, egy illatos csészében rejtőzik „valami“ különleges. 

Az Ivan tea az Erdei deréce (lat. Epilobium angustifolium) szárított levele, amelyben összekeverednek ennek a gyógynövénynek a virágai, amelyek az északi félteké mérsékelt övezetében nőnek. Július végén gyönyörű világos rózsaszín virágokkal virágzik, és nagy csoportjai erdei tisztásokat, réteket vagy ritka erdőket díszít. Általában 50–150 cm magasra nőnek. A levelek halványzöld színűek, lándzsa alakúak, finom csúccsal lezárva. Ennyit a bölcs herbáriumokból.   

Miért hívják az Erdei derécét IVAN Teának?

Különböző magyarázatok léteznek. Ezek a legérdekesebbek:

  1. A deréce levelei a fűzfa három levélére hasonlítanak, orosz nyelven pedig a fűzfát „iva”-nak nevezik, onnan csak egy lépés az IVAN-TEA felé.
  2. Ivan – egy tipikus orosz név, amelyet a gazdag, bátor, erős, gyönyörű, fiatal, vonzó - egyszóval férfias emberek viselnek. Amikor az emberek a múltban meggyőződtek a deréce pozitív hatásairól, elnevezték a növényt IVAN-TEÁ-nak. 
  3. Volt egy falu, melyben egy Ivan nevezetű férfi élt - imádta a réteket, az erdőket és a növényeket. Általában piros inget viselt, és amikor valami pirosra vált egy zöld mezőn, az emberek azt kiáltották: Ez IVAN, TEÁ-t keres.

Mire jó a sajnos rég elfeledett IVAN-TEA?

A deréce összetételére fogok alapozni: tanninok, nyálka, cellulóz, C-vitamin, vas, réz, mangán, kálium, kalcium, titán, molibdén és illóolajok. A részletes kutatási eredmények szélesebb listát nyújtanak a hasznos összetevőiről, de az itt felsorolt ​​anyagok a legfontosabbak mind közül, mert nekik köszönhetően az IVAN-TEA:

  • gyulladásgátló hatással rendelkezik (C vitamin)
  • gyógyító hatást fejt ki a gyomor és a bél irritált nyálkahártyájára (segít gyomor- és bélfekélyek kezelésénél)
  • egyes elemek tartalmának köszönhetően elősegíti a prosztata és a potenciális problémák kezelését (nem helyettesíti az ilyen betegségek klasszikus kezelését)
  • mint szedatívum is hatásos, nyugtató közérzetet biztosít 
  • migrén és fejfájás csillapító
  • pótolja a vasat 

És végül: Hogyan készítsen el egy illatos csésze teát:

Helyezzen 1 tasakot egy felmelegített csészébe, öntsön rá forrásban lévő vizet, és hagyja 10-15 percig ázni. Ízlés szerint édesítheti mézzel vagy cukorral. Előnye, hogy még hidegen is lehet inni, és 24 órán át állhat egy csészében anélkül, hogy bármilyen hatása elveszne.

Aplikáció: Öntsön 200ml forró vízbe 1 leveses kanálnyi teát és hagyja ázni legalább 10-15 percig. 

Figyelmeztetés: Az ajánlott adagot nem szabad túllépni. Az étrend-kiegészítő nem használható változatos étrend helyettesítésére. Tartsa távol gyermekektől. 3 év alatti gyermekek, terhes és szoptató nők számára nem alkalmas.

Összetevők: Erdei deréce

Mennyiség: 50 g

Származási ország: Oroszország