Krémszínű hajfesték Henna color 3.2 - BAKLAZSÁN - Fitokosmetik - 115ml

Kód: 1937
1 690 Ft
Raktáron (32 db)
Várható kézbesítés:
26.1.2022

Regeneráló hennatartalmú hajfesték - BAKLAZSÁN árnyalat.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Ez egyike azon kevés hajszíneknek, amelyek maximális hennatartalommal bírnak. Argán olajjal és keratinnal dúsított. Kombinálja a színezést és a hajkezelést. Eltakarja az ősz hajszálakat. Teljes mértékben természetes összetétellel rendelkezik. Ugyanakkor színezi, erősíti és megújítja a hajat. Nem tartalmaz ammóniát. Kellemes illata van, könnyen felvihető és nem folyik. Az eredmény tartós, gazdag és ragyogó, ősz hajszálak nélküli hajszín, amely sokáig tart. A keratin és az argán olaj, amelyek a természetes hennával együtt tartalmazzák ezt a hajszínt, erősen regeneráló hatásúak. Mélyen táplálja a hajat, helyreállítja a haj szerkezetét, simává és rugalmassá teszi azt, egészséges fényt kölcsönöz és növeli a haj szilárdságát.

Használata: Egyenletesen vigye fel a hennát a száraz vagy enyhén nedves hajra. Hagyja hatni 10 percig, hogy lágy árnyalatot kapjon. Hagyja hatni 30 percig, hogy gazdag színárnyalatot kapjon. A színezés eredménye az eredeti hajszíntől és szerkezettől függ. Minél tovább hagyja hatni a hennát, annál sötétebb színt kap a kiválasztott színből. Színezés után öblítse le a haját meleg vízzel sampon használata nélkül.

Összetevők

Mennyiség: 115 ml

Származási ország: Oroszország

1 CSOMAGOLÁS TARTALMAZ: 

 • 1x tasak festék 50ml 
 • 2x tasak emulzióval a szín kikeveréséhez 25ml (2x25ml)
 • 1x tasak hajbalzsammal 15ml
 • kesztyű


FIGYELMEZTETÉS: A festékemulziós tasak 9% hidrogén-peroxidot tartalmaz. Kerülje a szembe jutást. Ha szembe jut, nagy mennyiségű folyó vízzel azonnal ki kell mosni. Ha bármilyen szövődmény jelentkezik, azonnal forduljon orvoshoz. Használja a mellékelt kesztyűt, mielőtt színezné kezdené a haját. Az allergiás reakciók megelőzése érdekében végezzen előbb allergia tesztet.

ALLERGIA TESZT: 

 1. Tegyen egy kis mennyiségű festéket és egy kis mennyiségű festékemulziót egy tálkába (ne fém összetételűbe). Keverje ki a festéket.
 2. Az elkészített keverék egy részét vigye fel a bőrre. Ideális könyöknél vagy a fül mögött.
 3. Körülbelül 10-15 perc múlva mossa le ezt a keveréket a bőrről.
 4. A következő 48 órában figyelje a termék allergiás reakcióit.
 5. Ha minden rendben van, használhatja a terméket.

VIGYÁZAT: Ha tudja, hogy érzékeny bőre van, felsértett vagy más módon problémás bőre, akkor nem ajánlatos a hajfestés. Ha különböző bőrbetegségekben szenved, konzultáljon orvosával a termék használata előtt. Ha a bőr színe a tesztelt részen elvörösödik vagy viszketni kezd, azonnal öblítse le alaposan meleg vízzel, és ne használja újra a terméket. A hajfesték keverék elkészítésekor kerámia vagy műanyag tálak használatát javasoljuk - kerülje a fém tálak és fém eszközök használatát. Színezés után alaposan öblítse le a haját vízzel. A terméket száraz helyen, + 5 ° C és + 25 ° C közötti hőmérsékleten tárolja. Tartsa távol közvetlen napfénytől. Ügyeljen arra, hogy a termék ne érintkezzen gyermekekkel.

ERRŐL SE FELEDKEZZEN MEG

 1. A hajfestés után a haj végső árnyalata nagymértékben függ a haj színezése előtti állapotától és minőségétől.
 2. A kívánt árnyalat elérése érdekében használja hosszú ideig ugyanazt a színárnyalatot.
 3. Ha frissen elkészített tartósa van, feltétlenül meg kell várni a haj színét. Ideális esetben legalább 2 hét. Állandó használatra javasoljuk, hogy a természetes hajszínénél egy világosabb árnyalatot válasszon. Ha hennával festette a haját, és azt tervezi tartóssal kombinálni, akkor mindenképpen várjon. Legalább 2 hetet javaslunk.
 4. Annak érdekében, hogy a szín ne veszítse el ellenállását, nem ajánlott olajmaszkokat használni a haj számára.
 5. Ha a jelenlegi árnyalata nagyon világos vagy szőke, akkor nem ajánlott 1,0 és 1,1 árnyalattal festeni a haját.
 6. Ha a jelenlegi árnyalata világosbarna, barna vagy sötétbarna, akkor nem ajánlott a haját 9.1 és 9.3 árnyalattal festeni.
 7. Ha ősz haja van, célszerű hosszabb ideig, legalább 50 percig rajta hagyni a színt.
 8. Ha olyan színárnyalatot választott, amely 2-nél több tónustól nem tér el a hajszínétől, akkor a szín expozíciós ideje 30 perc.
 9. Ha olyan színárnyalatot választott, amely több mint 2 tónussal tér el a hajszínétől, akkor a szín expozíciós ideje 40 perc.
 10. Az elkészített hajfesték-keveréket csak száraz hajra alkalmazza.
 11. Ha kondicionáló szereket alkalmaz, például hajzselét, hajlakkot stb., Akkor le kell mosnia, majd kiszárítania haját, hogy letisztított és száraz hajra vihesse fel a színt.
 12. Szürke haj esetén először a legszürkébb területekre vigye fel a színt.
 13. A haj színezése után tanácsos legalább 2-3 napig nem mosni a hajat.
 14. Egy csomag szín elegendő egy közepes hosszúságú hajhoz. 

MINDEN, AMI A FESTÉSHEZ SZÜKSÉGES

 1. hajfestő ecset - nem fém
 2. egy tál, amelyben összekeveri a hajfestéket - nem legyen fém
 3. alkalmas, ha a haj festése közben letakarja a ruháját, például egy régi törülközővel, vagy viseljen festés közben egy régi pólót 
 4. fésű – ne legyen fém
 5. kesztyű 

HAJFESTÉK HASZNÁLATA: 

Elkészítés: Mielőtt elkezdné színezni a haját, vegyen fel védőkesztyűt, és takarja le ruháját a már említett törülközővel.
Hajfesték kikeverése: Nem fémes tálban keverje össze a hajfestéket a két emulzióval.
Első hajfestés: Ez a típusú hajszínező termék akkor megfelelő, ha még soha nem festette a haját, vagy ha haja visszanyerte az eredeti színét. Javasoljuk, hogy a hajat a gyökerektől kezdje színezni, és folytassa a szín egyenletes felvitelét teljes hosszában. Hagyja a hajfesték-keveréket a hajon 30-40 percig, attól függően, hogy milyen színárnylatot szeretne elérni. 

Ha már másodszorra, vagy többszörösen festi haját hennával: Javasoljuk, hogy a hajat a gyökerektől kezdje színezni, és folytassa a szín egyenletes felvitelét teljes hosszában Az így alkalmazott színt legalább 25-30 percig hagyja a haján.

Hajfestés befejezése: Öblítse le alaposan a haj teljes hosszát meleg vízzel, ne hideggel. Mossa meg a haját, amíg tiszta nem lesz, azaz amíg tiszta víz nem öblítődik ki a hajából. Javasoljuk, hogy a nedves hajra tegyen egy zacskó hajbalzsamot, amely a csomag része. Miután felvitte a balzsamot a hajra, hagyja hatni legalább 3-5 percig, majd öblítse le ismét meleg vízzel. 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: