Vegetabilsk Omega 3 vegetáriánusok számára - 30 kapszula

Kód: 3289
Újdonság
Nincs értékelés
Márka: Biopharma
6 565 Ft
Raktáron (1 db)
Várható kézbesítés:
9.3.2021

Omega-3 telítetlen zsírsavak alkalmas vegánok és vegetáriánusok számára. Omega-3 zsírsavak 72% hínárból (Schizochytrium sp) rozmaringot tartalmaz.Részletes információ

Termék részletes leírása

Az algák, amelyek valójában egyfajta tengeri zöldségek, 10-20% -kal több ásványi anyagot tartalmaznak, mint a hagyományos zöldségek. Annak ellenére, hogy nagyban képesek felvenni az ásványi anyagokat, az algák nem szívják fel a káros anyagokat a tengervízből. Ha a vízszennyezés mértéke túl magas, ezen a helyen a alga egyszerűen nem nő.

Hatások

  • Támogatja a szív- és érrendszert (a keringési rendszert és a szív jó állapotát)
  • Javítja a mentális állapotot, pozitív hatással van az idegrendszerre
  • Kedvezően hat az immunrendszerre
  • Kifejezetten olyan vegánok számára fejlesztették ki, amelyek esetében a tengeri moszat az egyetlen DHA-forrás (dokozahexaénsav-zsírsav)

Összetétel: Algaolaj (72% Schizochytrium sp), zselatin (módosított keményítő, karragén). stabilizátor (glicerin), antioxidáns (nátrium-foszfát), rozmaring kivonat, dl alfa tokoferol

500mg algaolaj tartalmaz: DHA 250 mg EPA 4 mg

Nem tartalmaz glutént, citrusféléket, zselatin nélküli kapszulát

Mennyiség: 30 db kapszula

Származási ország: Norvégia

 Norvégia világhírű az érintetlen és gyönyörű vidékeiről, ezért büszkék vagyunk arra a tényre, hogy minden termékünket Norvégiában fejlesztették, finomították és gyártották.

Ennek alapján a norvég Omega 3-ot azzal az egyszerű céllal hozták létre, hogy a legtisztább többcélú omega-3-at állítsa elő. Megkönnyítettük a munkát azon emberek számára, akik egyszerűen csak a legjobbakat akarják.

Az egyedülálló norvég környezet világhírű minőségi halakat, tápláló friss vadon termő gyümölcsöket és bogyókat biztosít számunkra termékeny erdőiből. A norvég Omega 3 olyan prémium termékek védjegye, amelyek Norvégia érintetlen és páratlan természetes környezetét is magukba foglalják.

A kutatás és az innovatív termékfejlesztés évek óta kulcsfontosságú sikertényező a norvég Omega 3 termékcsalád gyártásában. Garantáljuk, hogy minden termékünket Norvégiában gyártják és azt a GMP minőségi előírásainak megfelelően. Számos terméket kínálunk, amelyek a rendelkezésre álló legfontosabb étrend-kiegészítők közé tartoznak.

A legjobb Omega 3 termékek elkészítéséhez a legjobb összetevőkre van szükség. A magasabb szintű Omega 3 legnagyobb koncentrációja a nyílt tengeri halakban fordul elő az óceánok különböző részein. A norvég Omega 3 kizárólag ebből az alapanyagból készül. A nyers halolaj finomított és szabadalmaztatott eljárás után tisztításra kerül az év során, amikor az összes nemkívánatos és szennyező anyagot eltávolítják belőle.