A járványhelyzetre való tekintettel és az azzal összefüggő intézkedéseknek köszönhetően a Csomagküldő szolgálat ideiglenesen felfüggesztődik. A Futárszolgálat azonban továbbra is problémamentesen működik.

Botanika - Boróka illóolaj – 10 ml

Kód: 1268
Nincs értékelés
Márka: Botanika
1 275 Ft
Jelenleg nem kapható
Várható kézbesítés:
5.2.2021
A tétel elfogyott…

Kozmetikai természetes termék. Segít a szorongás, depresszió, álmatlanság leküzdésében. Fokozza a bőr feszességét és rugalmasságát. Tisztítja a pattanásos, mitesszeres bőrt. Segít a terhességi csíkok és a narancsbőr eltávolításában. Serkenti a hajnövekedést és fényesebbé teszi a hajat. Korpa ellen is nagyon hatásos.

Részletes információ

Termék részletes leírása

1268

Használata: a boróka illóolaj hozzákeverhető parfümhöz is, megfelelő a helység illatosítására (3-5 csepp 15m2-ként), kozmetikai krémek gazdagítására (1-2 csepp 5 ml-hez),maszkokhoz, arcpakolásokhoz (2-3 csepp 10 ml-hez),inhalálni (1-3 cseppet adni folyadékhoz és 3-10 percig inhalálni). Borogatáshoz, masszázshoz (1-5 csepp 10 ml-hez). Fürdéshez és szaunázáshoz.

Figyelmeztetés: előfordulhat egyéni érzékenység némelyik összetevőre. Ne használja az illóolajat nyílt sebre, szembe és nyálkahártyára. Többszöri használat esetén előfordulhat bőrgyulladás vagy bőrirritáció. Terhesség alatt nem ajánlott a használata. Használat előtt kérdezze meg orvosát. Csak külső használatra!

Tárolása: Száraz és sötét helyen tartandó, élelmiszerektől távol tartva -5°C fölötti hőmérsékleten, gyermekektől elzárva. Tűzveszély.

Gyártás dátuma: a csomagoláson.

Szavatossága: 3 évig a gyártástól számítva.

Tartalom: 10 ml

Származási hely: Oroszország

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Illóolajok
Problém: Psoriáza, Akné
A tétel elfogyott…

A Botanika már több, mint 30 éve képviseli a parfümök és kozmetikumok végtelen világát. Az érzékiség és béke világa. Az ihlet és önismeret világa. Az öröm világa.

A Botanica Társaság tudományos szakértők által jött létre, akik az aromaterápia területén végeztek kutatásokat. Termékek nagy választékát kínálja, mint például az illóolajok és egyéb termékek.

A Botanica csak olyan anyagokat, összetevőket használ, amely megfelel az európai minőségi előírásoknak és világszabványoknak (ISO 9001).

A Botanica márka fő értékét a termékek 100%-os természetes összetevői adják. Amennyiben valakinek van a Botanica termékekből több darab is, esetleg kozmetikai gyűjteménye, ezeket a termékeket  lehet más termékekkel is kombinálni, így saját, egyedi minták is kialakíthatóak.

Természetes illóolajok – Ezek az olajok könnyűek és átlátszók annak a növénynek az illatával, amelyből kivonták. Az illóolajok folyékony állapotban kerülnek forgalomba. Használhatóak aromafürdőhöz, mély és gyengéd masszázshoz vagy helységek illatosításához, légfrissítéshez is.

Természetes zsíros olajok – Ezek az olajok hidegen sajtoltak, gyümölcsökből vagy diófélék magjából készülnek. Ezeknek a természetes zsíros olajoknak az állaga már szilárdabb, krémesebb. Alkalmasak más olajok és arcvizek helyettesítésére. Ápolják és védik a bőrt. Lassítják az öregedést és megújítják, regenerálják a bőrt.