Agafia nagymama - Sűrű sampon a haj erősítésére, és növekedésére - 350 ml

Kód: 0421
Nincs értékelés
2 260 Ft
Jelenleg nem kapható
Várható kézbesítés:
29.3.2021
A tétel elfogyott…

"Ha haja gyenge és száraz, használja a szibériai gyógynövények keverékét" - mondja Agafia Jermakova szibériai gyógynövény szakértő. A  haj megszilárdításához, erősítéshez és növekedéséhez ajánlott sűrű Agafia sampont  hóvizes fenyőgyanta, 17 szibériai gyógynövény keverék, fehér méz és kéregolaj keveréke alkotja. A múltban a népi hagyományok során hóvizet használták - egy teknő havat hoztak be a házba, várták, hogy megolvadjon, majd ezután kezelésekhez használták.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A hóvíz finom alapot biztosít a mosáshoz, a növények keveréke, a fehér méz a kéregolaj, biztosítja a hidratálást és a haj növekedésének elősegítését, valamint hajerősítőként szolgál. Az aktív tápláló összetevők széles körű gondoskodást adnak a hajnak: szilárdság, erő és növekedés.

Összetevők: Aqua nivalis, Szibériai Növényi Komplex (kivonatok) ® , magnézium-lauril-szulfát, cocamid-DEA, kokamidopropil-betain, kókusz-glükóz, glicerin-oleát, nátrium- Citromsav, parfüm, Kathon.

Szibériai növényi komplex (kivonatok) ® - Rhododendron dauricum, Inula Helenium, Atragene Sibirica, Helichrysum Arenarium, Solidago Dahurica, Erodium cicitarium, Pedicularis uralensis, Rubus saxatillis, Urtica Dioica, Saponaria Officinalis, Chamomilla Recutita, Silene Jenisseensis, Rhodiola Rosea, Artemisia Mongolica, Scutellaria Baicalensis, Polygonatum odoratum, Lamium album.

Alkalmazási mód: Vigye fel a nedves hajra, habosítsa fel és öblítse le vízzel. Alkalmas mindennapi használatra.

A  nagy mennyiségű természetes anyag tartalom miatt természetes üledék keletkezhet. Használat előtt rázza fel.

A csomag űrtartalma : 350 ml

Származási hely: Oroszország

 

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Itt természetes kozmetikumok és egészségügyi termékek talál
Súly: 0.39 kg
Probléma: Hajnövekedés
A tétel elfogyott…

Ez a kozmetikumnév, ami egyébként széles választékot kínál, a régi orosz mesékből és mondákból idéz fel valamit.

Határozottan rejtőzik benne bölcsesség- konkrétan AGAFIA JERMAKOVA asszony bölcsessége és alázatossága. A szibériai régióban termő gyógynövények ismerete, az azokból készült gyógynövény -főzetek, teák, tinktúrák és krémek eredeti receptjeinek ismerete, az a „know-how” mely ezt a márkanevet olyan kivételessé teszi (kevés hasonló kozmetikai család létezik).

Nemcsak a gyógynövények ismeretéről van szó- teakeveréket bárki tud készíteni. Sokkal inkább az előkészítés folyamatának ismeretéről van szó, és lehet patetikusan hangzik, de arról is milyen gondossággal készítik el az egyes termékeket. 

A termékcsalád samponjainak alapja a „Hóvíz” - hó, melyet szobahőmérsékleten fahordókban olvasztanak víz állapotúra. „Lágyabb” ezért kevésbé terheli a hajat és a fejbőrt.

A teljes AGAFIA Nagymama termékcsaládot a magas számú gyógynövény koncentráció (egyes sampon legalább 17 gyógynövény koncentrációját tartalmazza) és természetes habzó tisztító szerek, úgynevezett szappanoidok jellemzik. Számos kultúrában a nők régóta ismerik a növényi szappanokat, mellyel mosakodni és mosni is lehet. Igaz nem volt alma vagy joghurt illatuk, de sokkal jobban habzott és távolított el mindenféle szennyeződést, mint a manapság otthon használatos szappanok.  Az ilyen gyógynövények képviselője az orvosi szappan- gyökere a feldolgozás után gazdagon habzóvá válik.

Az arcradír termékcsalád természetes „szemcsés” összetevőket tartalmaz, melyek eltávolítják a felső elhalt hámréteget és megnyitják az utat a tápláló és fiatalító növényi termékek teljes skálája előtt.

A gyártó, a natúrkozmetikumok gyártása területén számos tanúsítvánnyal rendelkezik, termékeit állatokon nem tesztelték.