A járványhelyzetre való tekintettel és az azzal összefüggő intézkedéseknek köszönhetően a Csomagküldő szolgálat ideiglenesen felfüggesztődik. A Futárszolgálat azonban továbbra is problémamentesen működik.

Copenhagen hajápoló szett - Fehér cédrus - Natura Siberica

Kód: 1716
Újdonság
Nincs értékelés
6 560 Ft
Jelenleg nem kapható
Várható kézbesítés:
5.2.2021
A tétel elfogyott…

A Copenhagen hajápoló szett "Fehér cédrus" sampont és kondicionálót tartalmaz, mely a haj dús kinézete érdekében lett kifejlesztve. Továbbá tartalmaz "Fehér cédrus" hajmaszkot is.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Dúsító sampon "Fehér cédrus" (250 ml)
Gyengéden tisztítja és hidratálja a hajat, így dús kinézetet és rugalmasságot biztosít. A fehér cédrus vitaminok, aminosavak és nyomelemek komplexumát tartalmazza, amelyek szükségesek az erős és egészséges haj növekedéséhez, erőt és fényt kölcsönöznek hajának.

Aplikáció: Vigye fel a nedves hajra, masszírozza be majd öblítse le meleg vízzel. 

Mennyiség: 250 ml


Dúsító kondicionáló "Fehér cédrus" (250 ml)
Intenzíven ápolja a hajat, regenerálja és ragyogást, dús kinézetet kölcsönöz neki, megkönnyíti a fésülést. A fehér cédrus vitaminok, aminosavak és nyomelemek komplexumát tartalmazza, amelyek szükségesek az erős és egészséges haj növekedéséhez, erőt és fényt kölcsönöznek hajának.

Aplikáció: Vigye fel a letisztított nedves hajra, hagyja hatni 1-2 percig majd öblítse le. 

Mennyiség: 250 ml


Dúsító hajmaszk "Fehér cédrus" (200 ml)
Intenzíven ápolja a hajat, regenerálja és ragyogást, dús kinézetet kölcsönöz neki, megkönnyíti a fésülést.

Aplikáció: Vigye fel a nedves hajra, masszírozza be, hagyja hatni 3-5 percen keresztül majd alaposan öblítse le vízzel. 

Mennyiség: 200 ml

Származási ország: EUA legújabb technológiai berendezések segítenek megvédeni a növények egyedülálló gyógyhatásait Szibéria és a Távol-Kelet síkságain. A teljes gyártási folyamat az Institute of Ethics Certification ICEA (tanúsító intézet, további információ itt) speciális felügyelete alatt áll.

 A Natura Siberica különösen büszke a szibériai vadon élő növényekből nyert olajok, oldatok és természetes kivonatok sajátos gyártására, amelyek a legjobb minőségű kozmetikumok alapanyagaként szolgálnak. Ez a modern vállalat lett az első orosz cég, amely természetes kozmetikai kivonatokat kezdett készíteni a kozmetikum iparban. A legtöbb termék alapjául a cédrusolaj (fenyőolaj és Pínia Betaine) különféle származékjait és módosulatait használja fel.

A Natura Siberica egy olyan cég, amely komolyan gondolja a természetes kozmetikumok gyártását, és létrehozta saját biofarmját is. Az egyedülálló projektről itt talál videókat. Kipróbálta már a Little Siberica gyerekeknek készült termékeit? Ugye, hogy nem? Mire vár még? Itt a lehetőség.

A termékcsalád minden terméke szintetikus színezékektől mentes, és a természetes és szerves összetevők nagy arányának köszönhetően alkalmasak a legfiatalabbak számára is (újszülöttek vagy kisgyermekek számára), valamint azoknak, akiknek problémája van a parabénekkel, tartósítószerekkel vagy színezékekkel teli kozmetikumokkal. Ez a gyártó számos tanúsítvánnyal rendelkezik a biokozmetikumok gyártása terén, nem teszteli termékeit állatokon. Minden tanúsítvány megtalálható itt.

A természetes összetevők "hazai eredetűek" - forrásuk egy nagy szibériai síkság, ahol a növények már ősidők óta a kozmetikumok és gyógyszerek gyártásának alapját képezik. Ez a kincs meg lett őrizve az évek során, és olyan termékekké alakul át, amelyeket webhelyünkön talál.