Fehérítő szájvíz, fekete - Ecodenta - 150 ml

Kód: 2243
4 090 Ft
Jelenleg nem kapható
Várható kézbesítés:
20.12.2022
A tétel elfogyott…

Fekete fehérítő szájvíz, amely hatékonyan megakadályozza a fogkő kialakulását és azonnali frissességet biztosít.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Igen, fekete hab a tökéletes szájhigiénéért. A gyors felfrissülés érdekében. tölgyszén + só + és menta illóolaj egyedülálló kombinációt alkot ebben az innovatív receptben, amely biztosítja a hosszú távú frissességet és megakadályozza a fogkő képződését. Rendkívül kényelmes otthoni használtara, de hosszú utazásokhoz is egyaránt, amikor épp gyors felfrissülésre vágyik (pl. Étkezés után). Ez a hab fehéríti a fogakat is. Szeretne egyedi eredményeket látni? Javasoljuk, hogy ezt a szájvíz használatát kombinálja az ECODENTA fekete fehérítő fogkrémmel egyidejűleg.

Aplikáció: Rázza fel a habot, és töltse ki a száját két fújással, gargalizáljon körülbelül 10-20 másodpercig, majd köpje ki.

Összetevők: lásd a csomagolást

Származási ország: EU

Mennyiség: 150 ml

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Az Ecodenta márka alatt kínált termékek a modern tudomány és a természet kombinációját képezik.

 #ShowMore#

Ezen termékeket a Litván Orvostudományi Egyetemmel együttműködésben fejlesztették ki és fogorvosok által tesztelik hatékonyságukat. Az egyes termékeket mindig kiválasztott növények hatóanyagai gazdagítják, amelyek gyorsan és nagyon kíméletesen segítik a fogakkal vagy az ínyekkel kapcsolatos problémák kiküszöbölését.

Ezen termékek természetes kalcium (kalident) forrással is rendelkeznek, amely gyógyítja a repedéseket és a sérült fogfelületeket, megakadályozza a fogszuvasodást és természetes fertőtlenítő hatással rendelkezik. Ezenkívül a teavigo hatóanyagot is tartalmaznak, amely a zöld teába is megtalálható, és amelynek pozitív hatásait tudományosan is bizonyították. Ennek az anyagnak antibakteriális hatása van, megvédi a fogakat a fogkőtől és hosszú ideig tartó frissességet biztosít. A termékek természetes anyagokból készülnek, amelyek egészségesek és nem károsak a környezetre. A paszták nem tartalmaznak habképző vagy koptató komponenseket, peroxidot, SLS-t vagy parabéneket.

Screenshot_20200608_172030 (1)              Screenshot_20200608_171725 (1)