Gyerekek számára kialakított fogkrém, védelem a fogszuvasodás ellen - Ecodenta - 75 ml

Kód: 2242
1 900 Ft
Raktáron (29 db)
Várható kézbesítés:
1.12.2022

Dinnye ízű gyerek fogkrém, amely megvédi a fogakat a fogszuvasodástól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Ez a fogkrém megvédi gyermekei fogait a lepedékek és a fogszuvasodás kialakulásától. A dinnye ízű paszta hatékonyan tisztítja a fogakat és védi a fogzománcot. A színes kialakításának köszönhetően - sárga, zöld vagy kék - a fogmosás egy szórakoztató kalanddá válik.

Figyelmeztetés: Nátrium-fluoridot tartalmaz. 6 év alatti gyermekek esetén használjon borszemnyi mennyiséget, legyen óvatos. Ha más forrásokból is visz be a szervezetébe fluoridot, használat előtt konzultáljon fogorvosával vagy orvosával.

Aplikáció: Vigyen fel megfelelő mennyiségű fogkrémet a fogkefére, és mossa fogait legalább 2 percen keresztül. 

Összetevők: Hydrated Silica*, Glycerin*, Xylitol*, Aqua*, Sodium Glutamate*, Xantan Gum*, Aroma, Citrus Aurantifolia (Lime) Fruit Oil*, Coriandrum Sativum (Coriander) Leaf Oil*, (Limonene).

Származási ország: EU 

Mennyiség: 75 ml

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Az Ecodenta márka alatt kínált termékek a modern tudomány és a természet kombinációját képezik.

 #ShowMore#

Ezen termékeket a Litván Orvostudományi Egyetemmel együttműködésben fejlesztették ki és fogorvosok által tesztelik hatékonyságukat. Az egyes termékeket mindig kiválasztott növények hatóanyagai gazdagítják, amelyek gyorsan és nagyon kíméletesen segítik a fogakkal vagy az ínyekkel kapcsolatos problémák kiküszöbölését.

Ezen termékek természetes kalcium (kalident) forrással is rendelkeznek, amely gyógyítja a repedéseket és a sérült fogfelületeket, megakadályozza a fogszuvasodást és természetes fertőtlenítő hatással rendelkezik. Ezenkívül a teavigo hatóanyagot is tartalmaznak, amely a zöld teába is megtalálható, és amelynek pozitív hatásait tudományosan is bizonyították. Ennek az anyagnak antibakteriális hatása van, megvédi a fogakat a fogkőtől és hosszú ideig tartó frissességet biztosít. A termékek természetes anyagokból készülnek, amelyek egészségesek és nem károsak a környezetre. A paszták nem tartalmaznak habképző vagy koptató komponenseket, peroxidot, SLS-t vagy parabéneket.

Screenshot_20200608_172030 (1)              Screenshot_20200608_171725 (1)