Agafia Nagymama - tápláló hab szappanos fürdőhöz és mézhez - 500 ml

Kód: 0952
Nincs értékelés
1 915 Ft
Jelenleg nem kapható
Várható kézbesítés:
12.10.2020
A tétel elfogyott…

Ez az adalékanyag táplálja a fürdőt, serkenti a bőr védő funkcióit, lágyítja és egészséges és növekvő bőr megjelenést biztosít.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Med eltávolítja az irritációt, fenntartja a természetes hidratációt, megnyugtatja a bőrt. A vad rózsa kivonat táplálja, regenerálja, stimulálja a kollagén termelést. A kefe C, E vitaminokat erősen hidratálja és a tej tisztítja és táplálja a bőrt.

Összetevők: Aqua, Nátrium-Laureth-szulfát (SLES), Cocamide DEA, parfüm, nátrium-klorid, sztirol / akrilát kopolimer, coco-glükóz, citromsav, mel, Rosa Canina gyümölcskivonat, Vaccinium Vitis-Idaea gyümölcskivonat, hidrolizált tej, Saponaria Officinalis Gyökérkivonat, metil-klór-izotiazolinon, metil-izotiazolinon, benzil-benzoát, Cl19140, Cl 15985, Cl 42090, Cl 14720, Cl 16035

Térfogat: 500ml

Nagymama kozmetikumok Agafa nem teszteli termékeit állatokon. További információkért lásd: Tanúsítványok.

 

 

Ez a kozmetikumnév, ami egyébként széles választékot kínál, a régi orosz mesékből és mondákból idéz fel valamit.

Határozottan rejtőzik benne bölcsesség- konkrétan AGAFIA JERMAKOVA asszony bölcsessége és alázatossága. A szibériai régióban termő gyógynövények ismerete, az azokból készült gyógynövény -főzetek, teák, tinktúrák és krémek eredeti receptjeinek ismerete, az a „know-how” mely ezt a márkanevet olyan kivételessé teszi (kevés hasonló kozmetikai család létezik).

Nemcsak a gyógynövények ismeretéről van szó- teakeveréket bárki tud készíteni. Sokkal inkább az előkészítés folyamatának ismeretéről van szó, és lehet patetikusan hangzik, de arról is milyen gondossággal készítik el az egyes termékeket. 

A termékcsalád samponjainak alapja a „Hóvíz” - hó, melyet szobahőmérsékleten fahordókban olvasztanak víz állapotúra. „Lágyabb” ezért kevésbé terheli a hajat és a fejbőrt.

A teljes AGAFIA Nagymama termékcsaládot a magas számú gyógynövény koncentráció (egyes sampon legalább 17 gyógynövény koncentrációját tartalmazza) és természetes habzó tisztító szerek, úgynevezett szappanoidok jellemzik. Számos kultúrában a nők régóta ismerik a növényi szappanokat, mellyel mosakodni és mosni is lehet. Igaz nem volt alma vagy joghurt illatuk, de sokkal jobban habzott és távolított el mindenféle szennyeződést, mint a manapság otthon használatos szappanok.  Az ilyen gyógynövények képviselője az orvosi szappan- gyökere a feldolgozás után gazdagon habzóvá válik.

Az arcradír termékcsalád természetes „szemcsés” összetevőket tartalmaz, melyek eltávolítják a felső elhalt hámréteget és megnyitják az utat a tápláló és fiatalító növényi termékek teljes skálája előtt.

A gyártó, a natúrkozmetikumok gyártása területén számos tanúsítvánnyal rendelkezik, termékeit állatokon nem tesztelték.