Pigmentfoltok eltávolítására szolgáló krém - ELŐTTE ÉS UTÁNA - 50ml

Kód: 0201
4 120 Ft
Jelenleg nem kapható
Várható kézbesítés:
14.10.2021
A tétel elfogyott…

Egyedülálló krém a pigmentfoltok eltávolítására a test vagy az arc bármely részén.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Egyedülálló módszer a pigmentfoltok eltávolítására a WHITONIL segítségével, amely a növényi-vitamin komplexel együtt befolyásolja a melanin bioszintézis folyamatát. Csökkenti a többi melanin képződésének lehetőségét, helyreállítja a sejtek működését, jelentősen világosabbá teszi a pigmentfoltokat és megakadályozza azok további képződését.


Használat: A krémet a bőr tiszta felületére, a pigmentfoltokra
alkalmazza, a krémet a test bármely részén, így az arcán is használható.

Figyelmeztetés: bármely összetevőre való egyéni allergia vagy a nyitott sebek esetén kenje be babakrémmel

Űrtartalom: 50ml
Származási ország: Oroszország

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Itt természetes kozmetikumok és egészségügyi termékek talál
Súly: 0.07 kg
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
BA Szerző | 23.5.2021
Még egyenlőre nem tapasztaltam változást!
5
GD Szerző | 8.5.2021
Semmit nem ér, ablakon kidobott pénz volt a megvásárlása :(.

Csak a jelen pillanat áll rendelkezésünkre. Ez az állítás igaz, de nem lenne értelme tagadni azt a tényt, hogy a jelen a múltból ered és a jövőre mutat.

#ShowMore#

Egészségünk vagy szépségünk (az "ELŐTTE ÉS UTÁNA" kozmetikai termékcsalád rendelkezik olyan termékekkel, amelyeket kizárólag bármelyik korosztályban lévő nők számára alkalmas) részben a genetika, részben a környezet, és mindenekelőtt a gondoskodásunk és az erre fordított energia eredménye. Vannak, akik hajlamosak a korai öregedésre, mások a későbbire - de senki sem kerülheti el. Legtöbbünknek azonban lehetősége van arra, hogy plasztikai sebészek beavatkozása nélkül segítsen arcunkon vagy testünkön. Az egyik mód a „ELŐTTE ÉS UTÁNA” kozmetikai termékek széles választékának használata, amely a természetből kapott kincsekkel dolgozik. 

A szépség mindig belülről fakad, de személyiségünk tükröződik az arcunkon és a testünkön. Az "ELŐTTE ÉS UTÁNA" kozmetikumok segítséget nyújtanak, abban az esetben, ha meg van győződve arról, hogy az arca és teste megérdemli a gondozást, hogy jobban működhessenek, és a bőr vagy a test körvonalainak kellemes megváltoztatásával jutalmazhassák Önt.

Ha úgy dönt, hogy kipróbálja a termékkínálatot, hisszük, hogy a bőrén megjelenő kellemes változásoknak lesz tanúja, amelyek ugyanolyan mosolyt és elégedettséget varázsolnak az arcára, mint a többi elégedett vásárlónál, akik már kipróbálták a termékeket.