Lóbalzsam – speciális balzsam és gél RAZGIBATEĽ – EXTENSOR - Korolev Farm

Kód: 1708
9 010 Ft
Jelenleg nem kapható
Balenie
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
25.10.2023

A speciális gélbalzsam eltávolítja az izomgörcsöket és a periartikuláris szövetek duzzadását.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Javítja a gerinc érintett területének mikrocirkulációját és táplálékbevitelét. Melegítő hatású, csökkenti a fájdalmat. Segít akut hátfájásban (ágyéki isiász) és a gerinc krónikus gyulladásos vagy degeneratív dystrophiás folyamatainál.

Használat: alkalmazza a balzsamot és a gélt a testre és óvatos körkörös mozdulatokkal 3-5 percig masszírozza a bőrbe a felszívódásig, naponta 2-3 alkalommal. A balzsamot és a gélt mindennapi használatra szánták.

Figyelmeztetés: az egyes összetevők egyéni intoleranciája esetén nem használható.

zlozenieEN-1708

Tárolás: Tárolja 5-25°C között

Űrtartalom: 75 ml vagy 200 ml

Származási ország: Oroszország

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Korolev Farm vállalat komplex termelési szolgáltatásokat kínálmegrendelésre, kezdve a recept elkészítésével és a megrendelés avevőnek történő kiszállításával.

#ShowMore#

A vállalat politikájának legfontosabb pillére a gyártott termékek minőségeés biztonsága, amelyeket a vevők egyedi igényei szerint készítenek el.Ebből következik, hogy a megrendelt termékek kiváló minőségűek, és akategóriákba tartozó termékek megfelelnek a biztonsági ésegészségvédelmi követelményeknek.Mivel a vállalat az egyedi vevői igényeknek megfelelően kínál termelést,minden vevő, a teljes gyártási folyamat során, megkapja a szükségesegyéni szolgáltatást.

Az egyénileg csomagolt termékeket mennyiség és forma szerint mégcsomagolják:

  • Dobozokba, csomagolásba vagy papírdobozba
  • Kartondobozba vagy szállításra szánt csomagolásba (raklap, ketrec,rekesz, ...)

A maximális hatékonyság érdekében a vállalatban rendelkezésére áll egyemberi erőforrás menedzser, aki az elejétől a végéig felügyeli éskoordinálja egy adott megrendelés teljes gyártási folyamatát. A KorolevFarmarnak saját akkreditált fizikai, kémiai és mikrobiológiailaboratóriumai, raktárkomplexumai, termelési létesítményei vannakfelállítva és felszerelve a nemzetközi szabványoknak megfelelően. Ha avevő azt kívánja, a vállalat a megrendelt termék gyártását a vevő sajátmárkaneve alatt kínálja, függetlenül attól, hogy az Orosz Föderációbólvagy külföldről származik-e. A Facebook gyártó oldala itt található.

$(document).on('ready ShoptetDOMAdvancedOrderLoaded ShoptetCartUpdated',function(){ $(".usr-extra-delivery-add-text").html("(csak a Packeta keresztül)") $.colorbox.resize(); })