Belita - Milk Line – Gyengéden tisztító tusoló gél a FIATALSÁG PROTEINJEIVEL - 400 ml

Kód: 1554
4 300 Ft
Raktáron (6 db)
Várható kézbesítés:
4.10.2023

A tusoló gél a test gyengéd tisztítására és a testről való effektív gondoskodásra szolgál.  

Részletes információ

Termék részletes leírása

A tusoló gélt a bőr gyengéd tisztítására és a bőrről való hatékony gondoskodásra fejlesztették ki. A kényelem érzete és a selymes, krémes habfelhő jellemzi.

A gyengéd formula kecsketejet és aktív probiotikus anyagot tartalmaz, melyek hatásosan fiatalítják, táplálják és puhítják a bőrt és hihetetlenül gyengéddé, simává és selymessé teszik.

Aktív összetevők: koffein, gyömbér és zöldtea kivonat.

Használat: Kis mennyiségű gélt vigyen fel a testre, habosítsa fel és öblítse le vízzel.

Űrtartalom: 400 ml

Származási hely: Fehéroroszország

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Jelenleg a CJSC "Vitex" és a JV "Belita" Ltd. a belorusz kozmetikumok elismert vezetői, beleértve a fodrászok és szépségszalonok számára létrehozott professzionális termékeiket, valamint a szájhigiénés és háztartási tisztítószereket, amelyek a mindennapi élethez szükségesek.

#ShowMore#

 

A társaság székhelye Fehéroroszország fővárosában - Minszkben található.

A vállalatban folyik a teljes gyártási ciklus: az egyedi termékrecept kidolgozásától, a csomagolóanyag dizájnjának megalkotásától, a termékek későbbi legyártásán keresztül, egészen a termékek forgalmazásáig a Fehérorosz Köztársaságban és külföldön működő saját üzletlánc hálózaton keresztül.

A vállalat minden részlege, a fejlesztő központtól kezdve a tesztelő és a vegyi, valamint a biológiai laboratóriumokig szorosan együttműködik a másikkal.

$(document).on('ready ShoptetDOMAdvancedOrderLoaded ShoptetCartUpdated',function(){ $(".usr-extra-delivery-add-text").html("(csak a Packeta keresztül)") $.colorbox.resize(); })