Manuka méz MGO™ 400+ fogkrém Tea Tree olajjal 100g

Kód: 1625
4 630 Ft
Jelenleg nem kapható
Várható kézbesítés:
25.7.2022
A tétel elfogyott…

Manuka fogkrém, amely nem tartalmaz fluoridot és más tartósítószereket sem.

A különbség a kínálatunkban lévő fogkrémek között: a Tea Tree olajos (kék) fogkrém jobban habzik, mint a Manuka olajos (zöld) fogkrém. Fogmosáskor az állaga hasonló a klasszikus fogkrémek állagához.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Manuka fogkrém,melynek kulcsfontosságú összetevője az Új-Zélandi BIO30™ propolisz, Manuka méz MGO™ 400+ és Tea Tree olaj segítik az egészseges fogak és fogíny megőrzését.

A fogkrém nem tartalmaz fluoridot és más tartósítószereket sem.

BIO30™ Új-Zélandi propolisz nagyban hozzájárul az egészséges szájhigiéniához a magas számú bioflavonoidoknak (legkevesebb 30 mg/g =  BIO30™) köszönhetően.

A különlegességét kiegészítik a manuka méz MGO™ 400+ egyedülálló tulajdonságai a Tea Tree olajjal együtt.  A fogkrémben található illóolajoknak és gyógynövényeknek köszönhetően kellemes íze van és hosszantartó frissesség érzést, üde lehelletet biztosít.


Figyelmeztetés:

A propolisz allergiás reakciókat válthat ki.  A száj vagy torok megduzzadása esetén ne használja tovább a fogkrémet.

 

Csomagolás: 100g

 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Manuka Health Új-Zéland Társaság az egyik legnagyobb exportőre magas minőségű Manuka méznek.

#ShowMore#

Tudományos vezetője és úttörője az MGO™ kutatási módszernek. Elsőként vezette be a Manuka méz kereskedelmi nevet, amely a metilglioxál mérés módszerén alapszik - MGO™ (od roku 2008).

Az Manuka méz MGO™ elnevezés előnyei:

  • Tudományos - Pontos és megbízható rendszer a Manuka méz védjegy a metilglioxál szint mérésének, amely bármelyik laboratóriumban ellenőrizhető.
  • Ellenőrzött - Az MGO™ Manuka méz minden gyártási száma, tétele tesztelve és hitelesítve van, ami garantálja a minimális metilglioxál szintet, amely a csomagoláson egyértelműen fel van tüntetve.
  • Érthető - Az MGO™ Manuka méz 400+ garantálja a minimális 400mg metilglioxál szintet 1kg Manuka mézben.

A Manuka Health Új-Zéland minden egyes Manuka mézet tesztel a legmagasabb minőség és tisztaság megőrzésésnek érdekében, melyet az Új-Zélandi Te Awamutban található gyárban biztosítanak a legmodernebb technológia felhasználásával.

Ez a komplex rendszer biztosítja a Manuka méz követését, biztonságos eljutását a méhésztől a világ minden pontjára, egészen a bolti regálokig. Minden összetevőnek, amelyet a Manuka Health Új-Zéland termékei tartalmaznak, meg kell felelniük az előírt normáknak, szabályoknak, hogy biztosítva legyen a bioaktív anyagok mennyisége.

A Manuka Health Társaság egyben az UMFHA egyesület tagja is, amely egyesíti a Manuka méz védjeggyel rendelkező termelőket 1074 engedélyszám alatt.

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés