Manuka méz MGO™ 400+ fogkrém Manuka olajjal 100g

Kód: 1624
4 630 Ft
Raktáron (9 db)
Várható kézbesítés:
7.7.2022

Rövid: Manuka fogkrém, amely nem tartalmaz fluoridot, SLS- és tartósítószermentes.

A különbség a kínálatunkban lévő fogkrémek között: a Tea Tree olajos (kék) fogkrém jobban habzik, mint a Manuka olajos (zöld) fogkrém. Fogmosáskor az állaga hasonló a klasszikus fogkrémek állagához.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Manuka fogkrém egyesíti a három ellenőrzött természetes összetevő pozitív hatását a szájhigiénia szempontjából: Propolisz BIO30™ Új-Zélandból, Manuka méz  MGO™ 400+ és tiszta Manuka olaj.

Nem tartalmaz fluoridot, SLS-t és más tartósítószereket sem.

A BIO30™ magas propolisz tartalma főként a bioflavonoidokban található, melyek antibakteriális és vírusellenes tulajdonságaikról ismertek. A Manuka olajjal együtt megőrzik a fogíny egészségét. A fogkrémben található gyógynövényeknek köszönhetően kellemes íze van és hosszantartó frissesség érzést, üde lehelletet biztosít.

 A fogkrém nem habzik annyira, mivel nem tartalmaz SLS-t, amely a fogkrémek habzását segíti elő.

Amennyiben előnyben részesíti azokat a fogkrémeket, melyek jobban habzanak, válassza a Tea Tree olajos fogkrémet.

Figyelmeztetés:

A propolisz allergiás reakciókat válthat ki.  A száj vagy torok megduzzadása esetén ne használja tovább a fogkrémet.

Csomagolás: 100g

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Manuka Health Új-Zéland Társaság az egyik legnagyobb exportőre magas minőségű Manuka méznek.

#ShowMore#

Tudományos vezetője és úttörője az MGO™ kutatási módszernek. Elsőként vezette be a Manuka méz kereskedelmi nevet, amely a metilglioxál mérés módszerén alapszik - MGO™ (od roku 2008).

Az Manuka méz MGO™ elnevezés előnyei:

  • Tudományos - Pontos és megbízható rendszer a Manuka méz védjegy a metilglioxál szint mérésének, amely bármelyik laboratóriumban ellenőrizhető.
  • Ellenőrzött - Az MGO™ Manuka méz minden gyártási száma, tétele tesztelve és hitelesítve van, ami garantálja a minimális metilglioxál szintet, amely a csomagoláson egyértelműen fel van tüntetve.
  • Érthető - Az MGO™ Manuka méz 400+ garantálja a minimális 400mg metilglioxál szintet 1kg Manuka mézben.

A Manuka Health Új-Zéland minden egyes Manuka mézet tesztel a legmagasabb minőség és tisztaság megőrzésésnek érdekében, melyet az Új-Zélandi Te Awamutban található gyárban biztosítanak a legmodernebb technológia felhasználásával.

Ez a komplex rendszer biztosítja a Manuka méz követését, biztonságos eljutását a méhésztől a világ minden pontjára, egészen a bolti regálokig. Minden összetevőnek, amelyet a Manuka Health Új-Zéland termékei tartalmaznak, meg kell felelniük az előírt normáknak, szabályoknak, hogy biztosítva legyen a bioaktív anyagok mennyisége.

A Manuka Health Társaság egyben az UMFHA egyesület tagja is, amely egyesíti a Manuka méz védjeggyel rendelkező termelőket 1074 engedélyszám alatt.

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés