Fényvédő krém SPF 25, Bio - Eco Cosmetics - 75 ml

Kód: 2291
4 760 Ft
Jelenleg nem kapható
Várható kézbesítés:
15.6.2022
A tétel elfogyott…

100% természetes BIO fényvédő homoktövis, olajbogyó és ásványi szűrőkkel, amelyek azonnal megvédik a bőrt az UVA és UVB sugárzástól.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az Eco Cosmetics 100% -ban természetes napkrémje, 25-ös védő SPF-faktorral tartalmaz homoktövisből és olajbogyóból származó kivonatokat és olajokat, amelyeknek köszönhetően gondozza a bőrt és megakadályozza annak kiszáradását. Kellemes és finom illata van.

Hatóanyagok:

  • Homoktövis kivonatok és olajok - amelyek megnyugtatják a bőrt és a nap okozta esetleges irritációt
  • Az olíva kivonatok és olajok hidratálják a bőrt és megakadályozzák annak kiszáradását

100% -ban természetes ásványi szűrőket tartalmaz az UVA és UVB napfény elleni azonnali védelem érdekében. A teljes UVA-védelmet a titán-dioxid UV titán-dioxid speciális változata biztosítja, amelyet kifejezetten erre a célra módosítottak. Nincsenek vegyi szűrők, nanotechnológiák, mesterséges illatanyagok vagy kőolajszármazékok, mint a hagyományos fényvédőknél.

Minden Eco Cosmetics termék 100% -ban természetes, BIO minőségű és szigorú EcoCert tanúsítvánnyal rendelkezik. A márka abban a tekintetben kivételes, hogy a növényi összetevőkből származó BIO alapanyagok aránya 95 - 100%, amit ebben az árkategóriában másként nem talál.

A használt olajok és illóolajok a Demeter tanúsítvánnyal rendelkeznek a biodinamikus mezőgazdaságban. CO2-semlegesek. És természetesen nem tesztelték állatokon, és nem tartalmaznak állati nyersanyagokat.

 Összetétel:

* az ellenőrzött biogazdálkodásból

Mennyiség: 75 ml

Származási ország: Németország

Tartalmaznak-e pálmaolajat az Eco Cosmetics termékek? Nem.

Közvetlenül a gyártótól van írásos visszaigazolást arról, hogy termékeikben nincs pálmaolaj vagy származékai. Az alapanyagokat úgy választják meg, hogy PO nélkül teljesen megkerüljék azokat. Ez még mindig nagyon ritka jelenség a kiváló minőségű természetes biokozmetikumok világában, mert ezt egyáltalán nem könnyű megvalósítani. Bizonyos alapanyagokat különböző olajokból lehet előállítani, és a nyersanyag-beszállítók általában nem képesek 100% -ban garantálni, hogy a PO-származékok nem lehetnek jelen az összetevőkben. Ezért az Eco Cosmetics márka olyan kedves nekünk - valóban következetesek.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés