100% Natúr Makadámdió olaj – kozmetikai – Botavikos - 50 ml

Kód: 0786
Nincs értékelés
Márka: Botavikos
2 310 Ft
Raktáron (18 db)
Várható kézbesítés:
4.3.2021

Természetes makadámia olaj, magas az antioxidáns tartalma, ideális száraz bőr esetén, lassítja a bőr öregedését. A makadámia olajat a bőr könnyen felszívja, ennek köszönhetően selymessé válik. A bőr számára ez az olaj természetes, /palmitinsav tartalmának köszönhetően/, mint azok a zsírsavak, amelyeket a bőr maga is termel.

Részletes információ

Termék részletes leírása

0786

Használata:

 külső használatra: önmagában vagy más olajokkal kombinálva 1:1 arányban, kozmetikai krémek, maszkok, balzsamok gazdagítására.

Tartalom: 50 ml

Származási hely: Oroszország

 

A Botanika már több, mint 30 éve képviseli a parfümök és kozmetikumok végtelen világát. Az érzékiség és béke világa. Az ihlet és önismeret világa. Az öröm világa.

A Botanica Társaság tudományos szakértők által jött létre, akik az aromaterápia területén végeztek kutatásokat. Termékek nagy választékát kínálja, mint például az illóolajok és egyéb termékek.

A Botanica csak olyan anyagokat, összetevőket használ, amely megfelel az európai minőségi előírásoknak és világszabványoknak (ISO 9001).

A Botanica márka fő értékét a termékek 100%-os természetes összetevői adják. Amennyiben valakinek van a Botanica termékekből több darab is, esetleg kozmetikai gyűjteménye, ezeket a termékeket  lehet más termékekkel is kombinálni, így saját, egyedi minták is kialakíthatóak.

Természetes illóolajok – Ezek az olajok könnyűek és átlátszók annak a növénynek az illatával, amelyből kivonták. Az illóolajok folyékony állapotban kerülnek forgalomba. Használhatóak aromafürdőhöz, mély és gyengéd masszázshoz vagy helységek illatosításához, légfrissítéshez is.

Természetes zsíros olajok – Ezek az olajok hidegen sajtoltak, gyümölcsökből vagy diófélék magjából készülnek. Ezeknek a természetes zsíros olajoknak az állaga már szilárdabb, krémesebb. Alkalmasak más olajok és arcvizek helyettesítésére. Ápolják és védik a bőrt. Lassítják az öregedést és megújítják, regenerálják a bőrt.