Eliksír Anti Fungus tonik/ spré körömgomba ellen- 150 ml

Kód: 2047
Újdonság
Márka: Eliksír
3 705 Ft
Raktáron (4 db)

Speciálisan a körömgomba fertőzésből származó körömlemez sérülések kezelésére kifejlesztett készítmény, mely a lábbelik fertőtlenítésére is alkalmas.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Speciálisan a körömgomba fertőzésből származó körömlemez sérülések kezelésére kifejlesztett készítmény, mely a lábbelik fertőtlenítésére is alkalmas.

Alkalmazása: a gombás fertőzés kialakulásának megelőzéséhez- fújja be a sérült körmöket, a bizsergő bőrfelületet nagyobb mennyiségű készítménnyel, alapos áztatásig. A lábbelik fertőtlenítéséhez – minden reggel és este óvatosan fújja be cipője belső felét. Az újra fertőzés kialakulásának megakadályozása érdekében, ajánlott a gombaellenes kezelés teljes időtartama alatt, naponta fertőtleníteni a lábbeliket is. Használat előtt felrázandó.

Figyelmeztetés: A krém alkotóelemeivel szemben intolerancia léphet fel. Kerülje a termék nyálkahártyával történő érintkezését, valamint a szembekerülés veszélyét. Ilyen esetekben az érintett testrészt öblítse ki alaposan bő vízzel. Gyermekektől elzárva tartandó. Gyógyszernek nem minősülő készítmény. Használja az alkalmazásban leírtaknak megfelelően. Kizárólag külső használatra.

Származási hely: Ukrajna

Tárolja +5°C és +25°C fok közötti hőmérsékleten

Annak ellenére, hogy a márkanév nem felel meg a helyesírás szabályainak, a termék pontosan azt nyújtja, amit az elixír szó jelent: az egészség forrása.

Olyan anyagokat tartalmaz melyre szervezetünknek szüksége van, de nem képes előállítani: Ginko-biloba, Callisia fragrans, jojoba olaj, fehér MUMIO. Az összes itt felsorolt aktív összetevő segíthet az érrendszerrel (lábak duzzadása stb.), a bőrrel (Psorilam készítmény), a seb- és törésgyógyulással (MUMIA-t tartalmazó balzsamok) kapcsolatos különféle problémákban. Olyan nem hagyományos, de hatékony gyógyászati készítményeket is felhasznál, melyek más kultúrájú területeken ismertek (orvosi pióca kivonat, viperaméreg…).

„Minden segítség jól jön“-ez az állítás akkor is megállja a helyét, ha bizonyos betegségek vagy kellemetlen események kezeléséről és kiküszöböléséről van szó, amelyek kényelmetlenné teszik az emberi életet. Ez pedig egy jó ok arra, miért érdemes kipróbálnia a kínálatunkban szereplő termékeket.