Elixír tonikum / körömcseppek "Anti Fungus" - 15 ml

Kód: 2046
Újdonság
Nincs értékelés
Márka: Eliksír
2 610 Ft
Jelenleg nem kapható
Várható kézbesítés:
5.10.2020
A tétel elfogyott…

Kifejezetten gombafertőzések által károsított körmök felszíni kezelésére lett kialakítva.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Alkalmazása: Vigyen fel elegendő mennyiségű cseppet a letisztított, száraz köröm felületére és vattacsomóval egyenletesen kezelje le a köröm teljes felületét és a köröm széleit is. Várjon 1-2 percet, amíg a termék felszívódik. Napi két használat ajánlott (reggel és este), kúra-szerűen legalább 8 héten keresztül. Használat előtt alaposan rázza fel.

Figyelmeztetés:

  • Individuális intolerancia a cseppek egyes összetevőire
  • Kerülje a nyálkahártyákkal és a szemmel való érintkezést.
  • Érintkezés esetén alaposan öblítse le vízzel.
  • Tartsa távol a gyerekektől.
  • Nem gyógyszer! Használja az előírás szerint.
  • Csak külső használatra.

Összetevők: lásd a csomagolást

Származási ország: Ukrajna

Tárolja + 5 ° C és + 25 ° C közötti hőmérsékleten.

Annak ellenére, hogy a márkanév nem felel meg a helyesírás szabályainak, a termék pontosan azt nyújtja, amit az elixír szó jelent: az egészség forrása.

Olyan anyagokat tartalmaz melyre szervezetünknek szüksége van, de nem képes előállítani: Ginko-biloba, Callisia fragrans, jojoba olaj, fehér MUMIO. Az összes itt felsorolt aktív összetevő segíthet az érrendszerrel (lábak duzzadása stb.), a bőrrel (Psorilam készítmény), a seb- és törésgyógyulással (MUMIA-t tartalmazó balzsamok) kapcsolatos különféle problémákban. Olyan nem hagyományos, de hatékony gyógyászati készítményeket is felhasznál, melyek más kultúrájú területeken ismertek (orvosi pióca kivonat, viperaméreg…).

„Minden segítség jól jön“-ez az állítás akkor is megállja a helyét, ha bizonyos betegségek vagy kellemetlen események kezeléséről és kiküszöböléséről van szó, amelyek kényelmetlenné teszik az emberi életet. Ez pedig egy jó ok arra, miért érdemes kipróbálnia a kínálatunkban szereplő termékeket.