Skimmed - Homoktövis krém mumo-val, körömvirággal és útifűvel -50 ml

Kód: 0329
Nincs értékelés
Márka: Skimed
3 880 Ft
Jelenleg nem kapható
Várható kézbesítés:
12.2.2021
A tétel elfogyott…

Ez az egyedülálló homoktövis krém erőteljes gyógynövényes összetevőket tartalmaz, harmonikus kombinációban a mumio-val. Hatékony bármilyen bőrkárosodásra, akár mechanikai, kémiai, vírusos vagy bakteriális károsodásokra, ideértve a repedéseket és a rovarcsípéseket is. Viszketésre, duzzanatra, a száraz bőr hámlására nyújt megoldást. Lágyítja és táplálja a bőrt.

Részletes információ

Termék részletes leírása

  • bőrsérülések
  • herpesz
  • égési sérülések és fagyások
  • régi megkeményedett hegek
  • karcolások és duzzanatok
  • pigmentált bőrbetegségek

Aktív hatóanyagok:

  • Homoktövis olaj epithelializáló hatással rendelkezik, elősegíti a sejtek regenerálódását, és más komponensekkel együtt fiatalító hatást fejt ki - elősegíti a receptorok és a sejtmembránok funkcionális aktivitásának helyreállítását.
  • Mumio antiszeptikus, vírusellenes és antibakteriális hatással rendelkezik, a körömvirággal együtt jelentősen csökkenti a gyulladást és a viszketést, és felgyorsítja a bőr egyes rétegeinek megfelelő regenerációját.

További információért a homoktövis és a mumio hatásairól keresse fel blogunkat.

Ha személyes tapasztalatokról szerente olvasni arról, hogyan segített a mumio egy komoly sérülés után kattintson blogunkra :)

A blogunkban már olvashatott a kis narancssárga homoktövis gyümölcsökről. Tehát az a tény, hogy a homoktövis például nagy mennyiségű C-vitamint tartalmaz, már ismert számunkra. De vajon mi okozza a narancssárga színét? Egy egyszerű festék lenne az oka? Végül is, ma már a kék színű ételeket is fogyasztjuk, és egyáltalán nem tartjuk ezt furcsának.

Ez a festék pontosan ugyanabba az anyagcsoportba tartozik, amely például a sárgarépa és más gyümölcsök vagy zöldségek - karotinoidok - elszíneződését okozza. Bővebben a cikkben.

Aplikáció: vigye fel a krémbalzsamot a sérült szövetekre / nem mély és nyitott sebek kezelésére szolgál / szövetkárosodás esetén előzetesen fertőtleníteni kell.

Mennyiség: 50 ml

Figyelmeztetés: Ne használja a krém egyes alkotóelemeinek egyedi intoleranciája esetén. Dermatológiailag tesztelt.

0000

Származási ország: Oroszország