Sungit alapanyag - morzsa

Kód: 3601 3602 Válasszon variánst
Újdonság Tipp
1 940 Ft 3 410 Ft 1 940 Ft-tól
Jelenleg nem kapható Jelenleg nem kapható Válasszon variánst
Hmotnosť
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
16.11.2021 16.11.2021 Válasszon variánst

A fekete shungit kiváló természetes szűrő, amely aktiválja a víz szerkezetét és biológiailag aktívvá teszi.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az így előkészített víz segít a különböző gyulladásos betegségek kezelésében, javítja a hegek, atópiás ekcéma gyógyulását, erősíti az immunitást vírusos betegségekben, javítja az ízületek mobilitását, alkalmas anyagcsere -betegségekre, még enyhe érzéstelenítő hatással is rendelkezik égési sérülések esetén, javítja a bőrt rugalmasságát, fiatalítja, erősíti a haj gyökereit.  A sungit jelentős mértékben képes felszívni a vízben található anyagokat: nehézfémeket, fenolokat, peszticideket, de elnyeli a vírusokat és baktériumokat is. 

A shungit fullerént tartalmaz, amely az egyik legerősebb antioxidáns, csodálatos tisztító hatással rendelkezik. A sungit víz segít gyulladáscsökkentő betegségek, allergiák, ízületi problémák, de bőrproblémák kezelésében is. Már Nagy Péter is szűrte shungiton keresztül a vizet , sőt parancsot adott ki minden katonájának, hogy legyen palackban shungit morzsa, ami szűri a vizet, ez az intézkedés a betegségek továbbadásának megakadályozására irányult.

A shungit paradox módon a legrégebbi széntartalmú ásvány, nálunk 2 milliárd éve van. A sungit csak Oroszországban található, az északnyugat -oroszországi Karélia nevű területen.

Használata: Mossa le a shungitot csapvízzel. Töltse fel a tartályt 500 g sungittal 5 liter csapvíz arányban. Hagyja a vizet 2-3 napig állni. Ezután használhatja a vizet iváshoz, főzéshez vagy fürdéshez. 5-6 hónap használat után cserélje ki a shungitot egy újra a legjobb vízminőség elérése érdekében.

Figyelmeztetés: a shungit egyéni intoleranciája

Tárolási feltételek: sötét helyen, szobahőmérsékleten tárolandó

Összetétel: shungit

Súly: 200 g / 500 g

Származási ország: Orosz Föderáció

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: