Fratti fekete shungit szappan fürdéshez és zuhanyozáshoz - 500 g

Kód: 0568
Értékelés nélkül
Márka: Fratti
3 340 Ft
Jelenleg nem kapható
A tétel elfogyott…

A shungit kivételes gyógyító hatásainak valamint a természetes növényi kivonatoknak köszönhetően ez a fekete szappan  ideális a testápoláshoz. A szappan hatékonyan megtisztítja, eltávolítja az elhalt hámsejteket, megszünteti az irritációt, megelőzi a bőr gyulladását és antioxidáns hatása van.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Használat módja: A szappant masszírozó mozdulatokkal vigye fel a test nedves bőrére majd öblítse le vízzel.

Figyelmeztetés: kérjük ne használja a készítményt amennyiben allergiás annak egyes összetevőire

Tárolási feltételek: sötét helyen, szobahőmérsékleten tárolja

Összetétel: lásd a csomagolást

Térfogat: 500g

Származási hely : Orosz Föderáció

Shungit fullerént tatalmaz, amely az egyik legerősebb antioxidáns és csodálatos tisztító hatással rendelkezik. A Shungit víz gyulladáscsökkentő hatású, allergia, ízületi problémák, valamint bőrproblémák kezeléséhez ajánlják.

Az évek során a shungittal és a shungit keverékkel egyre inkább kísérletezni kezdtek. Borzsírral, fájdalom ellen, méh és kígyóméreg ellenszereként stb használták. A shungitban található fullerének aktívan magukba szívják a toxinokat, és a gyógynövényekkel együtt gyulladáscsökkentő hatásuk van. Shungit olyan hatékony volt, hogy az összezúzott shungitból, a gyógynövényből valamint a kenőcsből összetett krémeket kezdtek létrehozni, amelyek nagyfokú hatékonyságuk miatt nem jelenhettek meg az orosz piacon mint a hagyományos duzzadás elleni krémek, ám ezeket mi a gyógyszertárból ismerjük.

Tudjon meg többet a Shungitról a blogunkon.

 

 

Kiegészítő paraméterek

Kategóriák: Szappanok és tusfürdők
Súly: 0.572 kg
A tétel elfogyott…