Arctonik pattanások ellen - ELŐTTE ÉS UTÁNA - 200ml

Kód: 0745
5 310 Ft
Jelenleg nem kapható
Várható kézbesítés:
14.10.2021
A tétel elfogyott…

Egyedüi krém problémás és pattanásos bőrre tinik és felnőttek számára.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A hozzáadott ezüst-citrátnak és szalicilsavnak köszönhetően mélyen megtisztítja a pattanások által érintett bőrt, összehúzza a pórusokat, normalizálja a faggyútermelést, fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő hatású.

Használat: reggel és este az előmosott arcra kenjük.

Figyelmeztetés: egyéni allergia bármely összetevőre

Tárolási körülmények: sötét helyen, + 5 és + 25 ° C közötti hőmérsékleten

Űrtartalom: 200ml

Származási ország: Oroszország

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Szibériai gyógymódok
Súly: 0.25 kg
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Csak a jelen pillanat áll rendelkezésünkre. Ez az állítás igaz, de nem lenne értelme tagadni azt a tényt, hogy a jelen a múltból ered és a jövőre mutat.

#ShowMore#

Egészségünk vagy szépségünk (az "ELŐTTE ÉS UTÁNA" kozmetikai termékcsalád rendelkezik olyan termékekkel, amelyeket kizárólag bármelyik korosztályban lévő nők számára alkalmas) részben a genetika, részben a környezet, és mindenekelőtt a gondoskodásunk és az erre fordított energia eredménye. Vannak, akik hajlamosak a korai öregedésre, mások a későbbire - de senki sem kerülheti el. Legtöbbünknek azonban lehetősége van arra, hogy plasztikai sebészek beavatkozása nélkül segítsen arcunkon vagy testünkön. Az egyik mód a „ELŐTTE ÉS UTÁNA” kozmetikai termékek széles választékának használata, amely a természetből kapott kincsekkel dolgozik. 

A szépség mindig belülről fakad, de személyiségünk tükröződik az arcunkon és a testünkön. Az "ELŐTTE ÉS UTÁNA" kozmetikumok segítséget nyújtanak, abban az esetben, ha meg van győződve arról, hogy az arca és teste megérdemli a gondozást, hogy jobban működhessenek, és a bőr vagy a test körvonalainak kellemes megváltoztatásával jutalmazhassák Önt.

Ha úgy dönt, hogy kipróbálja a termékkínálatot, hisszük, hogy a bőrén megjelenő kellemes változásoknak lesz tanúja, amelyek ugyanolyan mosolyt és elégedettséget varázsolnak az arcára, mint a többi elégedett vásárlónál, akik már kipróbálták a termékeket.