Bojtorján olaj jojóba olaj és búzacsíra hozzáadásával - Mirrolla - 100ml

Kód: 0610
Nincs értékelés
Márka: Mirrolla
2 050 Ft
Jelenleg nem kapható
Várható kézbesítés:
23.12.2020
A tétel elfogyott…

A bojtorján olaj egy jól ismert termék, a fejbőr és a haj mindenféle ápolására. Természetes inulint, gazdag vitamin-, fehérje, zsírsav, tannin és ásványi sók komplexét tartalmazza. A jojóba olaj kivételes a növényvilágban, mivel ez az egyetlen, amely hasonló hatással van az emberi testre, mint a bálnazsír. Hatóanyagai az aminosavak és a viaszos fehérje, amely hasonló a kollagénhez.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Aplikáció: Dörzsölje a vízfürdőben melegített olajat a fejbőrbe, tegyen aztán hajára egy polietilén sapkát, és tekerje be a fejét törülközővel. Hagyja hatni 20-30 percig. Ezután mossa le a fejét samponnal. Ismételje meg a kezelést hetente 1-2 alkalommal 1 hónapon keresztül.

Összetevők: Bojtorfagyökér, búzacsíra és jojóba olaj természetes olajkivonata.

Mennyiség: 100 ml

Származási ország: Oroszország

További információ a termékről: A búzacsíraolaj gyógyító hatásai ismertek értékes vitaminok, aminosavak, természetes antibiotikumok és növekedést serkentő anyagok magas tartalmáról. Az olaj béta-glükánt tartalmaz, amely aktiválja a bőr saját védekező képességét, serkenti a cserélési folyamatokat és a hajnövekedést.

A Mirrolla egyesíti a természet legjobbjait a tudományos megközelítéssel, és olyan termékeket állít elő, amelyek megfelelnek a legmagasabb minőségi előírásoknak.

A Mirrolla gyártó cég több mint 15 éve fejleszt és gyárt étrend-kiegészítőket, funkcionális bébiételeket, torok- és orrkészítményeket, valamint egészséges kozmetikumokat gyermekek és felnőttek számára. Saját laboratóriumukban a tudósok egyedi recepteket hoznak létre, amelyek ötvözik a növények természetes erejét és az innovatív fejlesztést. A folyamatos ellenőrzésnek köszönhetően a termelés minden szakaszában a legmagasabb színvonalú termékek kerülnek az áruházak polcaira. 

Az olaj alapját képező lényegében telített és többszörösen telítetlen zsírsavak nélkülözhetetlenek a jó egészség fenntartásához. Minden olaj egyedi tulajdonságokkal rendelkezik. A növényi feldolgozás professzionális megközelítése és az egyes kozmetikai tulajdonságok értékének tudatosítása lehetővé teszi a kiváló minőségű Mirrolla olajok előállítását.

Mirrolla Bojtorján olaj - természetes gyógymód, mely elősegíti a test normál működését. Bojtorján gyökérből készül. Gazdag összetételének köszönhetően, amely vitaminokat, ásványi anyagokat, zsírsavakat és inulin-poliszacharidot tartalmaz, pozitív hatást fejt ki a hajra és annak szerkezetére. Javítja a szőrtüszők tápanyagi ellátását és összességében a haj állapotát.

A bojtorján olaj elősegíti az "alvó" szőrtüszők ébredését és aktiválja ezzel a hajnövekedést. Különböző gyógynövény kivonatokkal dúsított olajok helyreállítják a haj életerejét, visszaadják a természetes fényét, normalizálják a faggyúmirigyek működését, eltávolítják a szárazságot és feltöltik a hajat energiával.