Hidroaktív kézkrém - erősen kiszáradt kézbőrre - ELŐTTE ÉS UTÁNA - 100ml

Kód: 0473
Nincs értékelés
3 120 Ft
Jelenleg nem kapható
Várható kézbesítés:
29.3.2021
A tétel elfogyott…

Egyedi krém a kéz és a könyök száraz és rendkívül száraz bőrére.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A "Hidroaktív" kézkrém kiválóan alkalmas az erősen kiszáradt és száraz kézbőrre. Biztosítja a bőr szaruréteg azonnali hidratáltságát, ugyanakkor tartósan hidratáló hatást fejt ki. Segít a kéz bőrének zsírfóliájának gyors helyreállításához, eltávolítja a hámlást és megnyugtatja a bőrt. Csökkenti a bőr érzékenységét a környezet káros hatásaival szemben, kisimítja a mély ráncokat. A kéz kiszáradt bőrének ápolására és az ún. életkorváltozások ellen hat.

Használat: Kenje a krémet reggel és este tiszta bőrre, naponta többször használható.

Csomag űrtartalma: 100 ml

Származásik ország: Orosz federáció

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Szibériai gyógymódok
Súly: 0.132 kg
A tétel elfogyott…

Csak a jelen pillanat áll rendelkezésünkre. Ez az állítás igaz, de nem lenne értelme tagadni azt a tényt, hogy a jelen a múltból ered és a jövőre mutat.

Egészségünk vagy szépségünk (az "ELŐTTE ÉS UTÁNA" kozmetikai termékcsalád rendelkezik olyan termékekkel, amelyeket kizárólag bármelyik korosztályban lévő nők számára alkalmas) részben a genetika, részben a környezet, és mindenekelőtt a gondoskodásunk és az erre fordított energia eredménye. Vannak, akik hajlamosak a korai öregedésre, mások a későbbire - de senki sem kerülheti el. Legtöbbünknek azonban lehetősége van arra, hogy plasztikai sebészek beavatkozása nélkül segítsen arcunkon vagy testünkön. Az egyik mód a „ELŐTTE ÉS UTÁNA” kozmetikai termékek széles választékának használata, amely a természetből kapott kincsekkel dolgozik. 

A szépség mindig belülről fakad, de személyiségünk tükröződik az arcunkon és a testünkön. Az "ELŐTTE ÉS UTÁNA" kozmetikumok segítséget nyújtanak, abban az esetben, ha meg van győződve arról, hogy az arca és teste megérdemli a gondozást, hogy jobban működhessenek, és a bőr vagy a test körvonalainak kellemes megváltoztatásával jutalmazhassák Önt.

Ha úgy dönt, hogy kipróbálja a termékkínálatot, hisszük, hogy a bőrén megjelenő kellemes változásoknak lesz tanúja, amelyek ugyanolyan mosolyt és elégedettséget varázsolnak az arcára, mint a többi elégedett vásárlónál, akik már kipróbálták a termékeket.