Krém az egészséges emlőmirigyek fenntartására - Mastofit -50g - Evalar

Kód: 1136
4 360 Ft
Jelenleg nem kapható
Várható kézbesítés:
2.7.2021
A tétel elfogyott…

Javíthatja az emlőmirigyek formáját és megvédheti egészségüket. Tudjon meg többet erről a gyártóról a blogunkban.

A Mastofi-ről bővebben olvashat ittRészletes információ

Termék részletes leírása

Aplikáció: dörzsölje az emlőmirigyekre naponta 1-2 alkalommal.

Összetevők: water, glycerol monostearate, stearic acid, lanolin, soya oil, pig fat, Glycerin, Fucus extract, ethyl alcohol, Triethanolamine, indole-3-carbinol, flavoring, euxyl K300, carbopol. 

Mennyiség: 50g

Származási ország: OroszországLegyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Az Evalar vállalat fő célja, hogy mindenki számára lehetőséget biztosítson egészségének fenntartására és erősítésére, életminőségének javítására természetes, hatékony, kiváló minőségű és modern gyógyszerekkel: növényi gyógyszerekkel és étrend-kiegészítőkkel.

#ShowMore#

Az Evalar vállalat a gyógynövények és táplálék kiegészítők elismert szakértője. Közel 25 éve ötvözik a hagyományos gyógymódot és a tudományos hozzáállást. Az egészségügy területén végzett kutatásoknak és a gyártásban alkalmazott új technológiáknak köszönhetően folyamatosan fejlődnek.

A vállalat fő tevékenységi köre a természetes gyógyszerek és biológiailag aktív kiegészítők fejlesztése és előállítása. A termékek előállításához felhasznált alapanyagokat a vállalat biotisztaságú ültetvényein termesztik, az Altaj-hegységben. A vállalat a teljes gyártási folyamatot ellenőrzi: az alapanyag előkészítésétől a késztermékig. Tudjon meg többet erről a gyártóról blogunk egyik cikkéből.