A járványhelyzetre való tekintettel és az azzal összefüggő intézkedéseknek köszönhetően a Csomagküldő szolgálat ideiglenesen felfüggesztődik. A Futárszolgálat azonban továbbra is problémamentesen működik.

Krém az egészséges emlőmirigyek fenntartására - Mastofit -50g - Evalar

Kód: 1136
Újdonság
Nincs értékelés
Márka: Evalar
3 980 Ft
Raktáron (6 db)
Várható kézbesítés:
19.1.2021

Javíthatja az emlőmirigyek formáját és megvédheti egészségüket. Tudjon meg többet erről a gyártóról a blogunkban.

A Mastofi-ről bővebben olvashat ittRészletes információ

Termék részletes leírása

Aplikáció: dörzsölje az emlőmirigyekre naponta 1-2 alkalommal.

Összetevők: water, glycerol monostearate, stearic acid, lanolin, soya oil, pig fat, Glycerin, Fucus extract, ethyl alcohol, Triethanolamine, indole-3-carbinol, flavoring, euxyl K300, carbopol. 

Mennyiség: 50g

Származási ország: OroszországAz Evalar vállalat fő célja, hogy mindenki számára lehetőséget biztosítson egészségének fenntartására és erősítésére, életminőségének javítására természetes, hatékony, kiváló minőségű és modern gyógyszerekkel: növényi gyógyszerekkel és étrend-kiegészítőkkel.

Az Evalar vállalat a gyógynövények és táplálék kiegészítők elismert szakértője. Közel 25 éve ötvözik a hagyományos gyógymódot és a tudományos hozzáállást. Az egészségügy területén végzett kutatásoknak és a gyártásban alkalmazott új technológiáknak köszönhetően folyamatosan fejlődnek.

A vállalat fő tevékenységi köre a természetes gyógyszerek és biológiailag aktív kiegészítők fejlesztése és előállítása. A termékek előállításához felhasznált alapanyagokat a vállalat biotisztaságú ültetvényein termesztik, az Altaj-hegységben. A vállalat a teljes gyártási folyamatot ellenőrzi: az alapanyag előkészítésétől a késztermékig. Tudjon meg többet erről a gyártóról blogunk egyik cikkéből.