Lábkrém cápaolajjal és babérkivonattal a nagy lábujjak duzzadt ízületeihez - Twinstec 911+ - 20 ml

Kód: 0490
Nincs értékelés
Márka: Twinstec
2 760 Ft
Jelenleg nem kapható
Várható kézbesítés:
23.12.2020
A tétel elfogyott…

A nagy lábujjízületek duzzanata általában laposjárás során jelentkezik, amikor a nagy lábujj és a láb alsó része között tömörített csont- és porcszövetek jelennek meg. A duzzadt sejtek gyakran fájnak, megnőnek, vastagodnak, sérüléseket és gyulladást okozva. Magas sarkú cipő és szűk cipő viselése még jobban rontja ezt a problémát. Ezt a krémet kifejezetten ezen probléma megelőzésére hozták létre, de hatékonyan segít enyhíteni a már jelentkező tüneteket is. Eltávolítja a fájdalmat a gyulladás központjában, lágyítja a porcos és véraláfutásos részeket, lehetővé teszi, hogy fájdalom nélkül viseljen cipőt. Hosszú távú rendszeres használat esetén a krém általában tartósan megoldja a duzzadt ízületek problémáját.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Aplikáció: Gőzöltesse a lábát, majd vigyen fel kis mennyiségű krémet az érintett területre. Finoman masszírozza be, amíg teljesen fel nem szívódik. Ismételje ezt meg napi 2-3 alkalommal.

Mennyiség: 20 ml

Származási ország: Oroszország

 

A Twins Tec-et 1999-ben alapították. A cég első projektjei, az úgynevezett "orvosi kozmetikumok" és "911 mentőszolgálatok", amelyekkel a társaság belépett az orosz gyógyszerpiacra.

A kiváló összetétel növényi kivonatokból, illóolajokból és más hatóanyagokból áll.

Jelenleg a "Twinc Tec" a kozmetikumok és gyógyszerek nagy gyártója. Termékeit a "911 mentőszolgálat", "Natura Medica", "TANA", "Előtte és után" stb. márkaneveken gyártja. A gyártási terület mérete több mint 10 000. m.A vállalat folyamatosan dolgozik a gyártási technológiák fejlesztésén és új termékek fejlesztésén.

A "Twin Tec" a következő:

  • Modern európai berendezések, amelyek lehetővé teszik a világ legmodernebb technológiáinak használatát.
  • A gyártósor kapacitása 2 500 000 egység késztermék havonta.
  • Képzett személyzet.
  • Nyilatkozatok, tanúsítványok a termékek állami regisztrációjának igazolásával.
  • Specializált laboratóriumok az alapanyagok, anyagok és késztermékek minőség-ellenőrzésére.
  • Fejlett termékek folyamatos kutatása és fejlesztése.
  • Több mint 400 különféle termék forgalomba kerülése.