Indiai ayurvéda elvein alapuló természetes balzsam - Az ayurvéda titkai az ízületek számára - Korolev Farm - 100 ml

Kód: 2205
5 140 Ft
Jelenleg nem kapható
Várható kézbesítés:
24.4.2023
A tétel elfogyott…

Kifejezetten a mozgásszervi megbetegedésekhez kifejlesztett természetes balzsam.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az indiai földről származó balzsam hatékony, tipikus termék, amelyet Valentin Ivanovich Dikul mozgásszervi gyógyszerész fejlesztett ki a betegei kérésére. Az összetevők alapos megválasztása után a következőket lehet elmondani a termékről: javítja a vérkeringést és az anyagcserét a problémás területen, ellazítja az izmokat, valamint stimulálja a helyi immunitást.

Aktív hatóanyagok: 

 

Kámfor - A kámfornak sokrétű hatása van az emberi testre. Ez egy fiatalító, anyagcsere stimuláló folyamat, érzéstelenítő és antiszeptikus hatású. Az ayurvéda határozottan javasolja a kámfor felvételét az ízületek és a mozgásszervi rendszer összes főbb betegségének kezelésére szolgáló receptekbe.

 

Mumio - az egyik legerősebb biostimuláns, aktiválja a helyreállítási folyamatokat, felgyorsítja a csont és a porc regenerálódását, lelassítja az ízület öregedési folyamatát, segít csökkenteni az időjárási változások során fellépő fájdalmat. Többszörösen növeli a gyógynövények gyógyító tulajdonságait.

 

Kapszaicin (Capsaicinum, csípős paprikából származó anyag) - erős melegítő és helyi érzéstelenítő hatása van, aktiválja az anyagcsere folyamatokat az izmokban és az ízületi szövetek közelében, javítja a mikrocirkulációt. Csökkenti a duzzanatot, enyhíti az izomgörcsöket, más terápiás összetevők mozgatórugója. Blokkolja a kémiai mediátorok (P anyagok) hatását, amelyek gyulladást okoznak és fájdalmas impulzusokat továbbítanak a központi idegrendszerre.

 

Kurkuma - valószínűleg a bolygó egyik legjobb fűszere a sok betegség elleni küzdelemben. Hasznos tulajdonságainak felsorolása végtelennek tűnhet, és azt lehet állítani, hogy mindazok, akik tudatos életmódot folytatnak, már felfigyeltek rá. Ez a növény ál az első helyen a leghasznosabb fűszerek és növények között, megelőzve olyan fűszereket, mint a fahéj, fokhagyma, gyömbér vagy az orbáncfű magok. A fűszer egyik legcsodálatosabb jelensége a tudományos vizsgálat során az volt, hogy hasznosabbnak tűnt bizonyos gyógyszereknél. Számos tanulmány eredménye általában azt mutatja, hogy a kurkuma alkalmazása előnyösebb lehet, mint sok gyógyszer: gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító, koleszterinszin-csökkentő hatású.

 

Ginger (Zingiber) - gyökere gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító, felszívódó, gyógyító és tonizáló hatású. Szinte teljes összetételű aminosavakat tartalmaz, amelyekre az emberi testnek szüksége van, valamint A, C és B csoportba tartozó vitaminokat, illóolajokat és mikroelemek komplexét.

Szegfűszeg - megváltoztatja a hangsúlyt a külső hatások termékétől a személyes fejlődésig tartó attitűdön. Erősíti az aurát. Elmondja a test sztoikus tulajdonságait, amelyek elősegítik a sérülések, betegségek és műtétek gyors felépülését.

Eukalyptusz - erőt ad, segít gyorsan felépülni a stresszből és a betegségből. Növeli az egészségérzetét és a hosszú élettartalomért felelős energia mennyiségét.

A szinergizmus elve szerint összeállított gyógynövénykivonatok komplexe segít csökkenteni a gyulladásos jelenségeket, aktiválja a szövetekben a javítási folyamatokat, antioxidáns, fájdalomcsillapító és relaxációt biztosít az izmoknak (izomlazító).

Használata: Vigye fel az adott területre a balzsamot és masszírozza be körkörös mozdulatokkal 3-5 percen keresztül, naponta 2-3 alkalommal. A balzsam mindennapi használatra alkalmas.

Összetevok:

2205sk

Mennyiség: 100 ml

 

Származási ország: Oroszország

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

A Korolev Farm vállalat komplex termelési szolgáltatásokat kínálmegrendelésre, kezdve a recept elkészítésével és a megrendelés avevőnek történő kiszállításával.

#ShowMore#

A vállalat politikájának legfontosabb pillére a gyártott termékek minőségeés biztonsága, amelyeket a vevők egyedi igényei szerint készítenek el.Ebből következik, hogy a megrendelt termékek kiváló minőségűek, és akategóriákba tartozó termékek megfelelnek a biztonsági ésegészségvédelmi követelményeknek.Mivel a vállalat az egyedi vevői igényeknek megfelelően kínál termelést,minden vevő, a teljes gyártási folyamat során, megkapja a szükségesegyéni szolgáltatást.

Az egyénileg csomagolt termékeket mennyiség és forma szerint mégcsomagolják:

  • Dobozokba, csomagolásba vagy papírdobozba
  • Kartondobozba vagy szállításra szánt csomagolásba (raklap, ketrec,rekesz, ...)

A maximális hatékonyság érdekében a vállalatban rendelkezésére áll egyemberi erőforrás menedzser, aki az elejétől a végéig felügyeli éskoordinálja egy adott megrendelés teljes gyártási folyamatát. A KorolevFarmarnak saját akkreditált fizikai, kémiai és mikrobiológiailaboratóriumai, raktárkomplexumai, termelési létesítményei vannakfelállítva és felszerelve a nemzetközi szabványoknak megfelelően. Ha avevő azt kívánja, a vállalat a megrendelt termék gyártását a vevő sajátmárkaneve alatt kínálja, függetlenül attól, hogy az Orosz Föderációbólvagy külföldről származik-e. A Facebook gyártó oldala itt található.

$(document).on('ready ShoptetDOMAdvancedOrderLoaded ShoptetCartUpdated',function(){ $(".usr-extra-delivery-add-text").html("(csak a Packeta keresztül)") $.colorbox.resize(); })