Tetvek elleni szett - tetvek elleni termék + sampon – Farmakom – 90 + 90 ml

Kód: 3225
5 430 Ft
Jelenleg nem kapható
Várható kézbesítés:
16.11.2021
A tétel elfogyott…

Termék szett a tetvek elleni küzdelemhez. A készlet tartalmaz egy tetvek elleni készítményt ditmetikon hatóanyaggal és egy ezt követő ánizsolaj sampont. Ezeknek az összetevőknek köszönhetően a termékek hatékonyan kiküszöbölik a tetveket és a serkéket.Részletes információ

Termék részletes leírása

Kifejezetten tetvek számára kifejlesztett és tervezett termékkészlet. A készlet 2x 90 ml-es kiszerelést tartalmaz – Tetü elleni készítmény és sampon.

Aktív hatóanyagok:

  • Ánizs illóolaj - kiszorítja a paraziták légzőrendszeréből a levegőt, ami kiszáradáshoz és az ezt követő halálhoz vezet. Ezenkívül az ánizsolaj nyugtató és gyulladáscsökkentő hatású - csökkenti a fejbőr viszketés okozta irritációját, valamint csökkenti a gyermekek ingerlékenységét.
  • Dimethikon - fizikai hatással van a tetvekre, elpusztítja őket, és kiszáradásra, fulladásra készteti őket.

Aplikáció: Használat előtt helyezze a mellékelt, levehető kupakkal ellátott cseppentős kupakot a tetü begyűjtésére elkészített üvegre, majd az üveg tartalmát vigye fel a száraz hajra, és az oldatot alaposan dörzsölje a gyökerekbe, amíg teljesen nedves nem lesz. 45 perc elteltével alaposan fésülje át a hajat egy speciális fésűvel az elhalt tetvek és serkék kifésüléséhez. A hosszú és különösen erős hajat szálonként kell kezelni. A fésű fogait a lehető legközelebb kell elhelyezni a fejbőrhöz, és a gyökerétől a hegyéig kell vezetni. Minden mosás után öblítse le a fésűt meleg vízzel a haj, a tetvek és a serkék eltávolítása érdekében, majd szárítsa meg. Miután eltávolította a tetvek és a serkék egy részét az adott kerületről, különítse azt el a megmaradt hajtól, és folytassa a következő rész fésülését. Szabadítsa fel a hajat a tetűtől és a serkéktől. 

Ha szükséges, mossa át a haját kétszer. Az ismétlést 7-10 nap elteltével kell elvégezni.

Felhasználási jelzés: 

Kültéri használatra ajánlott a tetvek és a serkék (Pediculus humanus capitis) elpusztítására.

Kontraindikációk: Az egyes komponensekre való allergiás reakció, az 5 évesnél fiatalabb gyermekek, terhesség, szoptatás, bőrelváltozások és betegségek, egyéni intoleranciája a termék alkalmazási területén.

Figyelmeztetés: Annak megakadályozása érdekében, hogy a termék bejuthasson a szem és az orr nyálkahártyájába, a haj kezelése előtt a fej alatt pamut kötést kell felhelyezni. Az eljáráshoz gumikesztyű használata ajánlott.

Szembekerülés esetén: Óvatosan öblítse le vízzel néhány percig. Ha nyálkahártyára vagy szembe kerül, azonnal öblítse le sok meleg vízzel. Allergiára hajlamos embereknél ajánlott allergiás tesztet végezni. Csúszásveszély, ha a termék felszínre kerül (padló, fürdőkád).

Mennyiség: 2 x 90 ml

Származási ország: Oroszország

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: