Bambusz szívószálak - Herbatica

Kód: 1654/10 1654/6 Kérjük, válasszon változatot
5 390 Ft 2 990 Ft 2 990 Ft-tól
Raktáron (57 db) Raktáron (27 db) Kérjük, válasszon változatot
Počet kusov v balení
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
26.5.2022 26.5.2022 Kérjük, válasszon változatot

Minden szívószálat bambusznádból faragtak ki, amelyet fenntartható bambuszerdőkből származik Kínában. Komposztálható. Ragasztók és felületkezelés nélkül. A szívószálak pamut zacskóban vannak.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Használat: A szívószálak törhetetlenek és többször használhatók. Csak öblítse le vízzel, és korlátlan ideig használhatja őket.

A mi természetes bambusz szívószálainkat kézzel lehet mosni, vagy a mosogatógépbe.

Figyelem: Nem alkalmas hosszú távú vízbe merítésre.

Anyaga: 100% bambusznád. A moso bambusz (Phyllostachys edulis) fajtát bambusz termékek előállítására használják. Remek anyag. Ennek a fának egyes fajai naponta akár 1 métert is megnőnek, ugyanazon a területen több oxigént termelnek, mint más fák, nincs szükségük peszticidekre és egyéb vegyszerekre az érés támogatásához. És a belőle származó termékek természetesen teljesen lebonthatók.

Méretek: 

  • a hossza: cca 20 cm
  • a szélessége: 0,7 - 1,2 cm

Származási hely: Kína 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Igen, valóban így van, a Herbatica ma már márkanévnek számít.  A Herbatica egy kis családi vállalkozás, amely a legjobb minőségű, gyógynövény alapú készítmények gyártásával, forgalmazásával és viszonteladásával foglalkozik.  

#ShowMore#

Termékeink, ügyfeleink számára mindig hozzáadott értékkel bírnak. Legyen szó akár az argán olajról, melyet üvegből készült tárolókban értékesítünk (a címke eltávolítása után tetszés szerint felhasználható), vagy más egyéb termékünkről, melyek megvásárlása egy minőségibb, egészségesebb, bio szintet képviselnek.

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés