Pamut sminkeltávolító korongok – Herbatica

Kód: 1933/16 1933/21 Válasszon variánst
7 160 Ft 8 840 Ft 7 160 Ft-tól –60 %
cotton pads
7 160 Ft 8 840 Ft 7 160 Ft-tól –60 % 2 865 Ft 3 540 Ft 2 865 Ft-tól
Raktáron (2 db) Raktáron (10 db) Válasszon variánst
Darabszám
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
27.10.2021 27.10.2021 Válasszon variánst

Herbatica- pamut sminkeltávolító korongok, bambusz szálakkal. Egy olyan sminkeltávolító párnácskáról van szó, mely mosás után újra felhasználható. 

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az arctisztító korongok minden nő alapfelszerelésének szerves részei. Azonban az eldobható vattakorongok használata sok hulladékkal jár együtt. Éppen ezért készítettük el Önnek a Herbatica újra felhasználható pamut korongjait.   

  • Kellemes tapintású. A bambusz szálakat tartalmazó pamut sminkeltávolító korongjaink bőrrel érintkezve kellemes érzetet nyújtanak. 3 rétegből állnak, ami lehetővé teszi a tökéletes arctisztitást és sminkeltávolítást. 
  • Többszöri használatra. A párnácskák kézzel, vagy mosógépben akár 1000 alkalommal is kimoshatóak. A gépi mosást megkönnyíti a termékhez mellékelt szintén mosható pamut tasak.  
  • Praktikus és tartós. Annak köszönhetően, hogy a korongok három rétegűek, rendkívül tartósak. Utazáskor ezután elég csak 1-2 párnácskát magával vinnie, nem lesz szüksége az egész csomagra.  
  • Műanyagmentes csomagolás. A terméket pamut mosózsákban, papírdobozba csomagolva küldjük el Önnek.  

Használata: Kézmeleg folyóvíz alatt nedvesítse be a korongot, majd enyhén csavarja ki belőle a vizet. Vegye elő kedvenc arctisztitó termékét és a korong segítségével gyengéden masszírozza bele bőrébe. Ezután öblítse ki a korongot, majd ismételje meg a műveletet. A párnácskákat akár kedvenc tonikjával vagy arcvizével is átitathatja. Használat után alaposan öblítse ki a korongot és hagyja természetes módon megszáradni. A koszos korongokat a mellékelt mosózsákban akár mosógépben is kimoshatja.  

A 21 darabos csomagban egy párnácska aktív szénkivonattal átitatott, ezáltal még hatékonyabban távolítja el a baktériumokat bőréről. 

1933

40 fokon mosható termék

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Igen, valóban így van, a Herbatica ma már márkanévnek számít.  A Herbatica egy kis családi vállalkozás, amely a legjobb minőségű, gyógynövény alapú készítmények gyártásával, forgalmazásával és viszonteladásával foglalkozik.  

#ShowMore#

Termékeink, ügyfeleink számára mindig hozzáadott értékkel bírnak. Legyen szó akár az argán olajról, melyet üvegből készült tárolókban értékesítünk (a címke eltávolítása után tetszés szerint felhasználható), vagy más egyéb termékünkről, melyek megvásárlása egy minőségibb, egészségesebb, bio szintet képviselnek.