Természetes szivacs - 2 db- - Loofka

Kód: 2199
2 570 Ft –60 %
Természetes szivacs  - 2 db- - Loofka
2 570 Ft –60 % 1 030 Ft
Raktáron (9 db)
Várható kézbesítés:
27.10.2021

A Loofka természetes szivacs mely 100% -ban természetes eredetű.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Úgy néz ki, mint a cukkini, íze olyan, mint a cukkini, de kiszárítása után edényszivaccsá válik. Igen, a Loofkánk 100% -ban természetes eredetű, mert érés után hagyjuk, hogy a cukkini természetesen gombává váljon. Az érlelés után mindegyiket megfürdetjük a Caldas de Reis gyógyforrás termálvízében, 43 ° C-os vízhőmérséklet mellett. Ezután hagyjuk őket természetesen megszáradni a napon. Rostjai ezután az edényszivacs természetes helyettesítőjeként működnek.

A Loofákat a spanyolországi Galíciában található napfarmokon termesztik. Mindegyik Loofka úgy van kialakítva, hogy biztosítsa a szükséges rostsűrűséget. Csak a legjobb tököket választjuk ki az Ön számára.

A termesztéshez semmilyen káros vegyi műtrágyát nem használnak. Az Loofka csak a komposztunkból szerez tápanyagokat, ahova a gazdaságban keletkező összes természetes hulladékot elhelyezzük. Használata után nem keletkezik felesleges hulladék az otthonában, mert 3 hét használat után ideális a szivacs cseréje, és a régit komposztba vagy kommunális szemétbe dobhatjuk, ahol az természetesen lebomlik.

A csomag 2 darabot tartalmaz.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: