Anticellulit szérum, amely eltávolítja a narancsbőrt - ELŐTTE ÉS UTÁNA - 130 ml

Kód: 0462
5 810 Ft –12 %
0462 pred a po celulitida
5 810 Ft –12 % 5 060 Ft
Jelenleg nem kapható
Várható kézbesítés:
27.12.2023
A tétel elfogyott…

Egyedülálló szérum, amely segít a cellulit és a narancsbőr elleni küzdelemben, alkalmas minden bőrtípusra.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A lipolitikus komponensek magas koncentrációjú "Előtte és Utána" szérum, amely lelassítja a zsírszintézist, gyorsan eltávolítja az ún. narancsbőr hatását, a bőr duzzadását és megereszkedését, megelőző hatása van a bőr megereszkedése és az ún. visszért. A SLIMMINGTM LPD részeiben található koffein, Laminaria-alga- és borostyánkivonatok a foszfolipidekkel együtt meghosszabbítják és javítják a LANARCHYSTM2B komplex komponensek sejtek általi felhasználását és elérhetőségét.

További információk a termékről: Javítja a nyirok keringését, így hatásos a duzzanatok ellen, eltávolítja a koleszterint és a triglicerideket a sejtekből, erősíti a vénafalakat és aktiválja a sejtekben a zsírok természetes lebomlását. A PROVISLIMTM megakadályozza a zsírok és adenociták étkezés közbeni tárolását. A szérum gyors és tartós lifting hatású, ami nagyon fontos az alacsony bőr turgorú (feszültségű) emberek számára.

Használat: A bőr problémás területeit kenje be naponta kétszer, és körkörös mozdulatokkal masszírozza be a teljes felszívódásig.

A maximális hatás érdekében ajánlott az "Előtte és Utána" terméksor anti-cellulit krémével együtt használni.

Összetevők: 

Figyelmeztetés: Ne használja, ha allergiás az összetevők bármelyikére. Ne használja nyílt sebekre és horzsolásokra.

Csomag űrtartalma: 130 ml

 

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Természetes gyógymódok
Súly: 0.17 kg
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Csak a jelen pillanat áll rendelkezésünkre. Ez az állítás igaz, de nem lenne értelme tagadni azt a tényt, hogy a jelen a múltból ered és a jövőre mutat.

#ShowMore#

Egészségünk vagy szépségünk (az "ELŐTTE ÉS UTÁNA" kozmetikai termékcsalád rendelkezik olyan termékekkel, amelyeket kizárólag bármelyik korosztályban lévő nők számára alkalmas) részben a genetika, részben a környezet, és mindenekelőtt a gondoskodásunk és az erre fordított energia eredménye. Vannak, akik hajlamosak a korai öregedésre, mások a későbbire - de senki sem kerülheti el. Legtöbbünknek azonban lehetősége van arra, hogy plasztikai sebészek beavatkozása nélkül segítsen arcunkon vagy testünkön. Az egyik mód a „ELŐTTE ÉS UTÁNA” kozmetikai termékek széles választékának használata, amely a természetből kapott kincsekkel dolgozik. 

A szépség mindig belülről fakad, de személyiségünk tükröződik az arcunkon és a testünkön. Az "ELŐTTE ÉS UTÁNA" kozmetikumok segítséget nyújtanak, abban az esetben, ha meg van győződve arról, hogy az arca és teste megérdemli a gondozást, hogy jobban működhessenek, és a bőr vagy a test körvonalainak kellemes megváltoztatásával jutalmazhassák Önt.

Ha úgy dönt, hogy kipróbálja a termékkínálatot, hisszük, hogy a bőrén megjelenő kellemes változásoknak lesz tanúja, amelyek ugyanolyan mosolyt és elégedettséget varázsolnak az arcára, mint a többi elégedett vásárlónál, akik már kipróbálták a termékeket.

$(document).on('ready ShoptetDOMAdvancedOrderLoaded ShoptetCartUpdated',function(){ $(".usr-extra-delivery-add-text").html("(csak a Packeta keresztül)") $.colorbox.resize(); })