Sarokrepedés kezelésére alkalmas krém - ELŐTTE ÉS UTÁNA - 150ml

Kód: 1174
4 630 Ft –49 %
1174 Pred a Po Krém na popraskané chodidlá 150 ml
4 630 Ft –49 % 2 360 Ft
Jelenleg nem kapható
Várható kézbesítés:
27.12.2023
A tétel elfogyott…

A krém alkalmas a láb és a sarok mély repedéseinek gyors kezelésére.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A krém alkalmas a láb és a sarok mély repedéseinek gyors kezelésére. Az aktív gyógynövény-komplex az allantoinnal és az F-vitaminnal kombinálva serkenti a bőrsejtek regenerálódását, megakadályozza a tyúkszem kialakulását. A krém alkalmas a láb bőrének aktív ápolására.

Használat: kenje a krémet a láb tiszta és száraz bőrfelületére reggel és este, amíg teljesen fel nem szívódik.

Figyelmeztetés: egyéni allergia a krém egyes összetevőire.

Összetevők: 

Lejárati idő: lásd a tubust.

Űrtartalom: 150 ml

Származási ország: Oroszoszág

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Csak a jelen pillanat áll rendelkezésünkre. Ez az állítás igaz, de nem lenne értelme tagadni azt a tényt, hogy a jelen a múltból ered és a jövőre mutat.

#ShowMore#

Egészségünk vagy szépségünk (az "ELŐTTE ÉS UTÁNA" kozmetikai termékcsalád rendelkezik olyan termékekkel, amelyeket kizárólag bármelyik korosztályban lévő nők számára alkalmas) részben a genetika, részben a környezet, és mindenekelőtt a gondoskodásunk és az erre fordított energia eredménye. Vannak, akik hajlamosak a korai öregedésre, mások a későbbire - de senki sem kerülheti el. Legtöbbünknek azonban lehetősége van arra, hogy plasztikai sebészek beavatkozása nélkül segítsen arcunkon vagy testünkön. Az egyik mód a „ELŐTTE ÉS UTÁNA” kozmetikai termékek széles választékának használata, amely a természetből kapott kincsekkel dolgozik. 

A szépség mindig belülről fakad, de személyiségünk tükröződik az arcunkon és a testünkön. Az "ELŐTTE ÉS UTÁNA" kozmetikumok segítséget nyújtanak, abban az esetben, ha meg van győződve arról, hogy az arca és teste megérdemli a gondozást, hogy jobban működhessenek, és a bőr vagy a test körvonalainak kellemes megváltoztatásával jutalmazhassák Önt.

Ha úgy dönt, hogy kipróbálja a termékkínálatot, hisszük, hogy a bőrén megjelenő kellemes változásoknak lesz tanúja, amelyek ugyanolyan mosolyt és elégedettséget varázsolnak az arcára, mint a többi elégedett vásárlónál, akik már kipróbálták a termékeket.

$(document).on('ready ShoptetDOMAdvancedOrderLoaded ShoptetCartUpdated',function(){ $(".usr-extra-delivery-add-text").html("(csak a Packeta keresztül)") $.colorbox.resize(); })