Biobaza - ROYAL szuperbarnító dzsem a gyors barnulásért és bronzbarna bőrért 250 ml

Kód: 1430
Akció
9 440 Ft –20 %
246 w700 h700
9 440 Ft –20 % 7 550 Ft
Raktáron (3 db)

100%-ban természetes innovatív formula a gyors, természetes és egyenletesen napbarnított bronzbarna szín elérését.

Részletes információ

Termék részletes leírása

100%-ban természetes innovatív formula a gyors, természetes és egyenletesen napbarnított bronzbarna szín elérését. A „fekete királynő-, vagyis a lilarépa-kivonattal dúsított, antocianinokban és erős antioxidáns hatású béta-karotinokban gazdag dzsem segít előkészíteni a bőrt a napozásra. A tápláló olíva-, körömvirág- és dióolaj, valamint az E-vitamin segítségével, a bőrt a napozás során is védi a kiszáradástól és az idő előtti öregedéstől. A dzsem könnyen kenhető, kellemes érzést kölcsönöz, és királyi ragyogást nyújt a bőrnek már néhány nappal a napozás megkezdése után.

Figyelem: A Biobaza SUN Royal szuperbarnító dzsem UV szűrővel nem rendelkezik, ezért alkalmazása a már bizonyos színt nyert vagy a napsugarakat megszokott bőrön illetve napvédőkrém használata mellett javasolt. A világosabb bőrű személyeknek vagy gyerekeknek nem javasolt! A túlzásba vitt napozás súlyosan károsítja az egészséget. Az első napozás előtt alkalmazza valamilyen védőfaktorral ellátott krémmel, és azon felül kenje fel a dzsemet a bőrre. Külsőleg alkalmazandó. Szembe ne kerüljön!

Természetes összetevők: lilarépa-kivonat, dióolaj, olívaolaj, kókuszolaj, kakaópor, napraforgóolaj, paradicsomolaj

Származási hely: Horvátország

A BIOBAZA® a Magdis gyógyszeripari minőségű, természetes natúrkozmetikum-márkája, amelyet horvát gyógyszeripari szakemberek fejlesztettek ki. A BIOBAZA® márka termékeit az érzékeny bőr ápolására alkották meg, nem tartalmaznak tartósítószert, a bőrt irritáló anyagokat, mesterséges illatanyagot és színezéket. A gyártási folyamat során a hangsúly a gyógyszeripari minőségen és az összetevők természetes eredetének magas arányán van. A készítmények természetes eredetű összetevőinek pontos arányát minden egyes termék csomagolásán feltüntetik. A BIOBAZA® termékei magas minőségű összetevőket tartalmaznak például: természetes vajak, növényi és esszenciális olajok, kivonatok. Valamennyi BIOBAZA® terméket laboratóriumi körülmények között tesztelték és a termékek minőségét folyamatosan ellenőrzik. Emellett a BIOBAZA® olyan csomagolóanyagokat használ, amelyek hatékonyan védik a termékek minőségét és a termékhasználatot egyszerűvé teszik.

A BIOBAZA® termékeit nem tesztelték állatokon és nem tartalmaznak olyan összetevőket, amelyet állatokon teszteltek.