MedikoMed testkrém nyírfakátránnyal - 75 ml

Kód: 0925
Újdonság
Értékelés nélkül
2 880 Ft
Jelenleg nem kapható
A tétel elfogyott…

A nyírfa orosz megnevezése a „BERJOZA“ összefügg a „BEREČ“ igével, ami annyit jelent, védeni. A szlávok az istenek fájának is nevezték a nyírfát vagy Erős védelmezőnek. Ebből a fából nyert kátrány védi és ápolja a bőrt a test egész felületén.

Részletes információ

Termék részletes leírása

 

A hagyományos orosz orvostudomány a nyírfakátrányt ekcémák, pikkelysömör, nehezen gyógyuló sebek, felfekvések, égési sérülések, fagyási sérülések, trofikus és varikózus fekélyek, zúzódások és egyéb bőrsérülések gyógyítására használta. A krémben található kátrány hatását főként két olaj erősíti: a körömvirág olaj és a cickafark olaj, ezenkívül más növényi kivonatok, melyek a kátránnyal és a többi összetevővel együtt kiváló megelőző és gyógyhatással bírnak.

Rendszeres használat esetében a krém gátolja a bőrgomba és gyulladásos betegségek kialakulását, gyorsítja a bőr regenerációját, lágyítja és hidratálja a bőrt, megszünteti a bőr hámlását és a viszketést. 

Figyelmeztetés: az összetevők bármelyikére való érzékenység esetében ne használja

Használat: többször naponta vigyen fel kis mennyiségű krémet a problémás felületre és alaposan oszlassa el. Használható a probléma megelőzésére és kezelésre is.

Összetétel: ivóvíz, glicerin, nyírfakátrány, emulgált viasz, glicerin monostearát, pitná voda, glycerín, brezový decht, emulgovaný vosk, monostearát glycerínu, görögszéna kivonat, cickafark olaj, körömvirág olaj, alkoholy C16-C18 trilonB zsírsavak, foszfát sztearát, PEG 400, butilhydroxianyzol,butilhydroxitol, cizromsav, propilénglikol

Űrtartalom: 75 ml

Minőségét megőrzi: lásd. a csomagoláson

Származási hely: Oroszország

Kiegészítő paraméterek

Kategóriák: Természetes kozmetikumok
Súly: 0.1 kg
Probléma: Pikkelysömör
A tétel elfogyott…