Cellulit elleni előtte és utána krém a keringés javításara - 100 ml

Kód: 0518
Értékelés nélkül
4 230 Ft
Raktáron (1 db)

Ez a készítmény intenzív jótékony hatással van a cellulitisz elleni küzdelemre. A "LIPOFIRM LCWTM" komplex magas koffein és alga tartalmának köszönhetően a zsírégetés gyorsabb a szubkután rétegben, valamint a "PRO-SVELTIL ™" komplex korlátozza az új zsírsejtek kialakulását, és biztosítja a nyirok áramlását a cellulit zónában, ami fokozatosan csökkenti az ilyen területek mértékét egészen azok teljes eltűnéséig. Gyorsítja a folyadékok és a nem kívánt anyagok eltávolítását a szövetekből.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Alkalmazás: A krémet vigye fel a tiszta és  száraz problémás bőrfelületre  naponta kétszer, körkörös mozdulatokkal masszírozza a bőrbe a teljes felszívódásig. A hatékonyság érdekében kombinálhatja a Proticulitis szérummal "Before and After"

Térfogat : 100 ml

Származási hely: Orosz Föderáció

A termék egyéb hatásai: Stimulálja a bőr alatti zsírlebontást, aktiválja az egyes fehérjék szintézisét. Javítja a vérkeringést a bőrsejtekben és erősíti a kapilláris edényeket. Növeli az erek feszülését, megakadályozza az ún. „hajszálerek” kialakulását. Regenerálja a bőrt, helyreállítja az epidermális sejteket. Lassítja a bőr öregedését, és megakadályozza a bőrszerkezet lazulását. Javítja a bőr minőségét, megvilágítja és növeli a bőr tónusát

Kiegészítő paraméterek

Kategóriák: Testápoló kozmetikum
Súly: 0.132 kg
Probléma: Fogyás