Fratti krém-Sustarutin balzsam shungittal - 75 ml

Kód: 0650
Értékelés nélkül
Márka: Fratti
2 540 Ft
Jelenleg nem kapható
A tétel elfogyott…

A túlzott megerőltetés miatt íngyulladástól szenved? Fájdalmat érez az inakban és az izületekben? Regeneratív hatása és javítja a mikrocirkulációt, gyulladásgátló hatású és meggátolja a duzzanat kialakulását.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az ásványi shungit hatékony természetes gyógymód az ízületi betegségek megelőzésére. A shungit hatékonyságához hozzájárul az alábbi tény:

Shungit tartalmaz fullerént, amely az egyik legerősebb antioxidáns, csodálatos tisztító hatással rendelkezik. A Shungite víz segít gyulladáscsökkentő megbetegedések, allergiák, ízületi problémák, valamint bőrproblémák kezelésében.  Már Nagy Péter cár is használta a shungitot, sőt is megparancsolta, hogy mindegyik katonának legyen shungit törmeléke, amely mehszűri a vizet, ez az intézkedés megakadályozta a betegségek eltejredését és megelőzését. Ez az információ a Poltava-i csata idejéből 1726-ból származik, amikor a svéd katonák az orosz ellenfeleik palackjaiban találtak ilyen "köveket".

IMG_2161

Alkalmazási mód: Naponta 2-3 alkalommal átlagos mennyiségben vigye fel a krémet az érintett területre majd könnyed körkörös mozdulatokkal masszírozza a bőrbe. Ezután tartsa melegen és pihentesse az adott testrészt.

Figyelmeztetés: ne használja  a készítményt amennyiben allergiás annak egyes összetevőire

Térfogat: 75 ml

Tárolási feltételek: sötét helyen, szobahőmérsékleten tárolandó

Származási hely: Oroszország

Az évek során a shungittal és a shungit keverékkel egyre inkább kísérletezni kezdtek. Borzsírral, fájdalom ellen, méh és kígyóméreg ellenszereként stb használták. A shungitban található fullerének aktívan magukba szívják a toxinokat, és a gyógynövényekkel együtt gyulladáscsökkentő hatásuk van. Shungit olyan hatékony volt, hogy az összezúzott shungitból, a gyógynövényből valamint a kenőcsből összetett krémeket kezdtek létrehozni, amelyek nagyfokú hatékonyságuk miatt nem jelenhettek meg az orosz piacon mint a hagyományos duzzadás elleni krémek, ám ezeket mi a gyógyszertárból ismerjük.

0650

Kiegészítő paraméterek

Kategóriák: Testápoló kozmetikum
Súly: 0.1 kg
Probléma: Fájdalom
A tétel elfogyott…