MedikoMed Bisungit gél shungittal a körömápoláshoz - 30 ml

Kód: 0327
Értékelés nélkül
Márka: MedikoMed
2 180 Ft
Jelenleg nem kapható
A tétel elfogyott…

A krém hatékonyan befolyásolja a penész minden formáját, különösen a körömpenészt. A Shungitnak köszönhetően - természetes ásványi anyag-  amely gyógynövényeket tartalmaz, a krém kiválóan hatékony a penészre. 

Részletes információ

Termék részletes leírása

Használati utasítás: A krémet alkalmazza az érintett területre (körömágy és köröm) ékenje addig amíg a krém teljesen be nem szívódik.

Figyelmeztetés: ne használja a krémet ha allergiás annak egyes összetevőire

Összetétel: Aqua, Ricinus communis magolaj, PEG-4 oleát, glicerin, polipropilénglikol, undecilénamid-DEA, hidroxietil-cellulóz, C60-C80 szén-klaszter, dinátrium-EDTA, parfüm, diazolidinil-karbamid, metilparaben,

Tartalom: 30ml

Származási hely: RU

Shungit tartalmaz fullerént, amely az egyik legerősebb antioxidáns, csodálatos tisztító hatással rendelkezik. A Shungite víz segít gyulladáscsökkentő megbetegedések, allergiák, ízületi problémák, valamint bőrproblémák kezelésében.

Az évek során a shungittal és a shungit keverékkel egyre inkább kísérletezni kezdtek. Borzsírral, fájdalom ellen, méh és kígyóméreg ellenszereként stb használták. A shungitban található fullerének aktívan magukba szívják a toxinokat, és a gyógynövényekkel együtt gyulladáscsökkentő hatásuk van. Shungit olyan hatékony volt, hogy az összezúzott shungitból, a gyógynövényből valamint a kenőcsből összetett krémeket kezdtek létrehozni, amelyek nagyfokú hatékonyságuk miatt nem jelenhettek meg az orosz piacon mint a hagyományos duzzadás elleni krémek, ám ezeket mi a gyógyszertárból ismerjük.

Kiegészítő paraméterek

Kategóriák: Testápoló kozmetikum
Súly: 0.049 kg
Probléma: Pikkelysömör
A tétel elfogyott…