Evalar Golden MUMIO - altáji mumio- étrend-kiegészítő

Kód: 0190 1722 Válasszon variánst
Értékelés nélkül
Márka: Evalar
1 650 Ft 3 790 Ft 1 650 Ft-tól
Raktáron (90 db) Raktáron (74 db) Válasszon variánst
Csomagolás

A Mumio egy természetes biostimulátor, amelyet régóta használtak Közép-Ázsiában és Keleten, az egészség megőrzéséhez. A Mumio lelőhelyei Ázsia és a Távol-Kelet hegyei között helyezkednek el. A helyi emberek 3000 métert meghaladó tengerszint feletti magasságban gyűjtik össze nehezen megközelíthető terepen. Az ősi időkben  a mumiót Tibetben a "gyógyszerek királyának" hívták.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Mi a mumio:

A mumio szerves és szervetlen anyagok természetes keveréke, természetes ásványi anyag , amely összetett geológiai folyamatból származik. Természetes komplexum, amely több mint 50 létfontosságú elemet tartalmaz , köztük 26 ásványi anyagot, 6 aminosavat, 10 különböző fémoxidot, szteroidot, foszfolipidet, vitaminokat, méhviaszt, illóolajokat és egyéb biológiailag aktív anyagokat. Ásványi anyagokat biztosít a testnek.

Tudjon meg többet erről a gyártóról a blogunkban található cikkben.

Hogyan működik a mumio:

A Mumio tisztán természetes módon, szerves anyagok és mikroelemek gazdag összetételével, mint például magnézium, foszfor, szilícium, vas, cink, kén, réz vagy bór, megőrzi a  csontok egészségét.

A Mumio a magnézium forrása, hozzájárul az izmok megfelelő működéséhez, a megfelelő anyagcseréhez, ami fontos az energiatermeléshez és hozzájárul az elektrolitok egyensúlyához. Mumio a vas forrása, és hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez.

A termékkel kapcsolatos további információkért kérjük, látogasson el blogunkra.

Alkalmazási mód: Felnőttek és 14 év feletti gyermekek 1 tabletta naponta kétszer étkezés közben, 1 hónapos bevitel, a töréstől számított legfeljebb 2 hónapig. A tabletták színe fekete-barna, függ a környezet nedvességtartalmától.

Tartalom: 20 tabletta / 200 mg

Összetétel: 100% -os tisztaságú mumio (vízzel tisztítva a szennyeződésektől), 200 mg 1 tablettában

Figyelmeztetés: Ezt a terméket táplálékkiegészítőként regisztrálják. Nincs jóváhagyott gyógyhatása, és nem gyógyszer. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Minőségét megőrzi a csomagoláson jelzett időpontig.

Származási hely: Oroszország

Ha érdekli, hogy milyen hatása van a mumio-nak sérülés kezelése során, bővebben olvashat róla blogunkon :)

Mumio – a “csodaszer”