Evalar - kitozán - zsírmegkötő - 100 tabletta

Kód: 0831
Értékelés nélkül
Márka: Evalar
5 100 Ft
Jelenleg nem kapható
A tétel elfogyott…

A kitozán egy színtelen természetes anyag, egy emészthetetlen poliszacharid, amelyet kitinból nyernek. A tengeri rákfélékből, például garnélákból, tengeri rákokból (homárból) és rövidfarkú rákokból nyert kitin dezacetilezéséből származik. Tudjon meg többet erről a gyártóról a blogunkban található cikkben.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az EU 432/2012-es rendelete szerint kitozán egészsége való hatásával kapcsolatban megemlíthető, hogy hozzájárul a normális vérkoleszterinszint fenntartásához. Ez a jótékony hatás 3 g kitozán napi bevitelével érhető el.

Használat módja: 14 éves kortól és felnőttek esetében naponta kétszer 4 tabletta ajánlott amelyet 30 perccel étkezés előtt egy pohár vízzel kell bevenni. 1 hónapon belül történő felhasználás esetén meg lehet ismételni a kezelést.

Vigyázat : Amennyiben a termék egyes összetevőire allergiás, ne használja a terméket. A terméket  terhesség és szoptatás alatt nem szabad alkalmazni, keresse fel kezelőorvosát gyógyszerészét.

Az Európai Bizottság közleménye: Ez a termék étrend-kiegészítőként kerül regisztrálásra. Nincs jóváhagyott gyógyhatása, gyógyszernek nem minősíthető. Nem szándékozik helyettesíteni a változatos étrendet. Ne lépje túl az ajánlott napiadagot. A fogyasztási dátuma csomagoláson található.

Tárolási feltételek : sötét helyen, szobahőmérsékleten tárolandó

Összetétel : 8 tabletta (napi ajánlott adag): kitoszint 2120 mg, C-vitamin 70 mg

Csomagolás: 100 tabletta / 0,5 g

Származási hely : Orosz Föderáció

Kiegészítő paraméterek

Kategóriák: Vitaminok és étrendkiegészítők
Súly: 0.1 kg
Probléma: Fogyás, Koleszterin
A tétel elfogyott…