Evalar Trojcatka paraziták ellen - 40 tabletta

Kód: 0655
Értékelés nélkül
Márka: Evalar
4 090 Ft
Raktáron (27 db)

Táplálékkiegészítő pusztító parazita. Tartalmazza: kennel kivonat, virágkivonatok visszajuttatása, száraz pálma kivonat és aszfenyök kivonat. 

Részletes információ

Termék részletes leírása

Alkalmazási mód: Felnőttek és 12 évesnél idősebb gyermekek - 2 kapszula naponta 3 alkalommal 30 perccel étkezés előtt. 6-8 hétig fut. A használat előtt forduljon orvosához.

Figyelmeztetés: Nem alkalmas olyan személyek számára, akiknek az egyik összetevője intolerancia, a terhes és szoptató nők számára. A használat előtt forduljon orvosához. Tartsa távol gyermekektől. Ne lépje túl a napi ajánlott adagot.

Az Európai Bizottság közleménye: Ez a termék étrend-kiegészítőként kerül regisztrálásra. Nincs jóváhagyott gyógyhatása, és nem gyógyszer. Nem szándékozik helyettesíteni egy változatos étrendet. Ne lépje túl az ajánlott adagot. A csomagoláson feltüntetett fogyasztási dátum.

Összetétel: 6 tablettát tartalmaz: 1716 mg gerinckivonat, 343,2 mg kivonat a bolha virágából, 170,4 mg száraz pálma kivonat, 148,8 mg spárga kivonat

Napi 6 kapszula bevitele megfelel a napi 120% -os flavonoidok (36 mg) napi szükségletének, ami nem haladja meg az elfogadható felső táplálékfelvételi határértéket.

Csomagolás: 40 kapszula / 0,42 g

Származási hely: Orosz Föderáció

 

Kiegészítő paraméterek

Kategóriák: Vitaminok és étrendkiegészítők
Probléma: Detoxikáció